ΔΙΕΘΝΗ

«Πατάει» ξανά στη Στουτγκάρδη η Παπαφωτίου

«Πατάει» ξανά στη Στουτγκάρδη η Παπαφωτίου

Έτοιμο να ξανασμίξει στην γερμανική έδρα το διήμερο 9-10 Οκτωβρίου είναι το “γαλανόλευκο” δίδυμο των περσινών επιτυχιών της Allianz MTV, Γιάννης Αθανασόπουλος και Αθηνά Παπαφωτίου.

Η Ελληνίδα άσος της γαλλικής Μιλούζ, λίγους μήνες μετά την ιστορική κατάκτηση του Κυπέλλου Γερμανίας και τη συμμετοχής στον τελικό της Bundesiga, θα βρεθεί για δύο μέρες με την πρώην ομάδα της στην SCHArena, στο πλαίσιο του φιλικού τουρνουά της ομάδας του β’ τεχνικού, Γιάννη Αθανασόπουλου.

Η διεθνής πασαδόρος μας και μοναδική φέτος πρέσβειρα του ελληνικού βόλεϊ σε επαγγελματικό πρωτάθλημα του εξωτερικού, που συνεχίζει την προετοιμασία της με την γαλλική ομάδα, μαζί με την Ουκρανή πρώην κεντρική του Ολυμπαικού, Τρατς και τις υπόλοιπες συμπάικτριές της επικράτησε πρόσφατα σε φιλικό με 3-1 σετ της γερμανικής Σραόυμπινγκ, νεοφώτιστη φέτος στο γερμανικό πρωτάθλημα.

mulhuse_papafotiou1

Ακολουθούν τα δύο φιλικά τουρνουά στη Γερμανία, σε Μούνστερ (2-3/10) και Στουτγκάρδη (9-10/10). Στο πρώην “σπίτι” της η Παπαφωτίου εκτός της “οικοδέσποινας” Στουτγκάρδης θα αντιμετωπίσει ακόμη την πολωνική Κάμνικ και την βελγική Κιλντρεχτ.

Η προετοιμασία της Μιλούζ θα ολοκληρωθεί με το εντός έδρας φιλικό στο Παλαί με την Ελβετική Ντούντιγκεν στις 13 Οκτωβρίου.