ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Πάθος, όρεξη και αισιοδοξία (video)

Πάθος, όρεξη και αισιοδοξία (video)

Σε άριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της Εθνικής μας ομάδας στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον με τον Σωτήρη Δρίκο να βλέπει σε καλή κατάσταση τον Στεφάνου και τον Τζούριτς να ανεβάζει ολοένα και περισσότερο την απόδοση του…

Χωρίς προβλήματα και με αρκετά χαμόγελα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας στη Θεσσαλονίκη και πλέον άπαντες είναι έτοιμοι απέναντι στο Μεξικό που αποτελεί και την πρώτη αντίπαλο μας στον Όμιλο να διεκδικήσουμε τη νίκη που θα ανοίξει την πόρτα της πρόκρισης.

Παρά την βροχή που είχε προηγηθεί εκτός γηπέδου, οι διεθνείς μας ίδρωσαν για τα καλά στο γήπεδο, δουλεύοντας αρκετά στα όσα απαιτούσε ο Σωτήρης Δρίκος, ο οποίος πολλές φορές ζητούσε περισσότερο ταχύτητα από τους κεντρικούς.

Στο οικογενειακό διπλό που πραγματοποιήθηκε έγινε πραγματική μάχη με τους διεθνείς μας να δείχνουν τον καλύτερο τους εαυτό και να δηλώνουν αισιόδοξοι πως οι εμφανίσεις του Τέπικ θα συνεχιστούν και επί ελληνικού εδάφους.

Ενδεικτικό του πάθος και της όρεξης που υπήρχε από τους διεθνείς μας ήταν οι δυνατές επιθέσεις που υπήρξαν στο παιχνίδι μια εκ των οποίων βρήκε στο πρόσωπο τον Κουμεντάκη στην προσπάθειά του να βγάλει άμυνα. Ο Αρμενάκης έσπευσε γρήγορα να δει αν έχει κάτι ο Θρακιώτης ακραίος ό οποίος δείχνοντας σκληρό καρύδι συνέχισε κανονικά το παιχνίδι.

VIDEO