Α1 ΑΝΔΡΩΝ

«Πάτησε» Βόχα ο Rowe

«Πάτησε» Βόχα ο Rowe

Στη Βόχα βρίσκεται από το βράδι της Παρασκευής ο νεοαποκτηθείς Αμερικανός άσος του Παμβοχαϊκού, Spencer Rowe.

Μετά λοιπόν από τον Μαρκ Ντουσάρμ, ο κεντρικός Spencer Rowe  θα είναι ο δεύτερος Αμερικανός αθλητής που θα ντυθεί και επισήμως στα “χρώματα” της ομάδας της Βόχας, όπως σας είχε αποκαλύψει πρώτο το Volleyplanet.

Ο 22χρονος απόφοιτος του Πανεπιστημίου UCLA, που μέχρι χθες προπονούνταν στην ομάδα του Κροάτη πρώην άσου του Παναθηναϊκού, Ντάνιελ Γκάλιτς, την ισπανική Τερουέλ, χρειάστηκε να ταξιδέψει με λεωφορείο για περίπου 450 χιλιομετρα, προκειμένου να φτάσει από την Γρανάδα στη Μαδρίτη και απο εκεί να μεταβεί αεροπορικώς στην Αθήνα.

Σήμερα ο παίκτης, για τον οποίο γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αγωνιστεί στο εντός έδρας ματς της προσεχούς Κυριακής κόντρα στον Άρη, μετά την απαραίτητη ξεκούραση, αναμένεται να προπονηθεί για πρώτη φορά με τη νέα του ομάδα και να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες.

Παράλληλα με την ενίσχυση της στο κέντρο, όπως σας είχαμε ενημερώσει ο Παμβοχαϊκός, κάνει προσπάθειες για να αποκτήσει τον Έλληνα διαγώνιο, Ηρακλή Παπαδόπουλο, ο οποίος χθες αποδεσμεύτηκε από το ΓΣ Λαμίας και εκτός εξαιρετικού απροόπτου “οδεύει” προς τη Βόχα.

Photo: Jacko Belch