Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Πάτρας : “Επικράτησε δικαιοσύνη”

Πάτρας : “Επικράτησε δικαιοσύνη”

Ικανοποιημένος και…ανακουφισμένος από την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού δήλωσε ο προπονητής του Ηρακλή Χρήστος Πάτρας που μίλησε στην εκπομπή ΣΠΟΡ -ΣΚΟΡ -ΡΕΚΟΡ στον ΑΡΤ fm 90.6.

Η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού σκόρπισε χαρά και ανακούφιση σε παίκτες, προπονητές και φίλους του Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη καθώς οι “κυανόλευκο” θα συμμετάσχουν κανονικά στην Α1.

Ο Χρήστος Πάτρας μίλησε για την απόφαση αλλά και το αύριο του Ηρακλή καθώς μετά την χαρά, η ομάδα του θα πρέπει να “τρέξει” προκειμένου να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στην φετινή Α1.

Ο τεχνικός του Γηραιού σχολιάζοντας την απόφαση της ΕΕΑ στον ΑΡΤ fm 90.6 και την εκπομπή ΣΠΟΡ-ΣΚΟΡ-ΡΕΚΟΡ  δήλωσε “Είναι μια πολύ ευχάριστη είδηση για όλους μας, γιατί δεν σου κρύβω και οι παίκτες και οι προπονητές αλλά και η διοίκηση ήταν πάρα πολύ πιεσμένοι το τελευταίο καιρό. Επωμιστήκαμε ένα πολύ μεγάλο βάρος από το παρελθόν. Νομίζω ήταν η καλύτερη εξέλιξη που έγινε με πάρα πολύ δουλειά και αγώνα για να επικρατήσει δικαιοσύνη σε όλο αυτό το κομμάτι και για την τωρινή ομάδα και για τις παλαιότερες οφειλές.

Αυτές οι καταστάσεις πρέπει να τελειώσουν εδώ και σήμερα. Ότι αποφάσεις βγάζουν και ότι  σκεπτικά υπάρχουν να τελειώνουν τον Μαϊο. Αυτό εμένα με πειράζει. Δεν μπορεί να βρισκόμαστε μέσα Οκτωβρίου και στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και να γίνονται ακόμη διαβουλεύσεις. Πρέπει να το δούμε  πολύ πιο σοβαρά όλοι μας έτσι ώστε ότι είναι να γίνεται από νωρίς, γιατί βλέπω  και σε άλλες κατηγορίες και σε γυναίκες τα ίδια. Το προϊών χαλάει έτσι.

Όποιοι μπορούν να παίξουν, να παίξουν και να υπάρχει απόφαση από τον Μάιο. Είναι παλαιότερη μου θέση και δήλωση προ 5ετίας όταν υπήρχαν θέματα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Μέσα στη λύση που δόθηκε υπάρχει η λέξη Ηρακλειωσύνη. Υπήρχαν άνθρωποι που κυριολεκτικά ματώσανε για να βρεθεί λύση. Οι διαπραγματεύσεις ήταν σκληρές και αδυσώπητες με αυτούς που οφειλόταν τα χρήματα. Είναι μια μεγάλη ιστορία, ένας φαύλος κύκλος που πρέπει να σταματήσει. Πρέπει να φανούν τα πάντα ξεκάθαρα και μπροστά,  γιατί υπάρχουν πράγματα τα οποία είναι λίγο περίεργα”.

Απαντώντας  αν στο όλο θέμα υπήρξαν σκοπιμότητες από κάποιους ή κάποιες ομάδες ο Χρήστος Πάτρας δήλωσε “Υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο”

Όσον αφορά για το αν η όλη κατάσταση επηρέασε  τον σχεδιασμό της ομάδας ο τεχνικός του Γηραιού τόνισε “Έγινε μια ομάδα καλά συγκροτημένη θέλω να πιστεύω . Με τις δυνατότητες που μου δινότανε και την ανασφάλεια που υπήρχε γιατί το να επενδύσεις σε άλλα θέματα θα πρέπει να έχεις την σιγουριά κατηγορίας που εμείς δεν είχαμε.

Εμείς επενδύσαμε στα παιδιά που πιστεύουμε αλλά και αν δεν είχαμε οικονομικά προβλήματα πάλι τα ίδια παιδιά θα επέλεγα για πολλούς λόγους. Απλός θα μπορούσαμε να έχουμε διαφοροποιημένες καταστάσεις”.

Πλέον το πρόγραμμα του Ηρακλή περνά στο αγωνιστικό με την ομάδα πλέον τρέχει για τα φιλικά της… Ο Χρήστος Πάτρας υπογράμμισε πως η ομάδα θα είναι έτοιμη και παράλληλα ευχαρίστησε τους παίκτες του για την πειθαρχία και την αγάπη που έδειξαν όλο αυτό το διάστημα στον Ηρακλή.

“Έχουμε λίγα φιλικά, αλλά πιστεύω πως θα δουλέψουμε και θα παρουσιαστεί η ομάδα σαν να έχει κάνει 20 φιλικά. Έχουμε δουλέψει σκληρά αυτό το διάστημα. Είναι μια ομάδα που πειθάρχησε όταν μπορούσανε να είχανε φύγει. Περιμένανε μέχρι και σήμερα που ήταν πολύ δύσκολη μέρα γιατί αν γινόταν κάτι ανάποδο δεν θα είχαν δουλειά. Θα ήταν ολική καταστροφή” τόνισε ο προπονητής του Γηραιού και συμπλήρωσε “Το μόνο που μπορώ να πω στα παιδιά είναι ένα μεγάλο μπράβο γιατί δείξανε συναισθήματα για την ομάδα και αυτό εγώ το κρατώ πολύ ψηλά. Αυτό θα το έχω μια μεγάλη απαρχή για ένα μεγάλο ξεκίνημα που θέλουμε να κάνουμε με αυτή τη νέα ομάδα με τους νέους ανθρώπους που μπήκανε και βοηθήσανε επι της ουσίας”.