Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Πέφτει η αυλαία στη Χαλάστρα

Πέφτει η αυλαία στη Χαλάστρα

Με την αναμέτρηση Μακεδόνες–Παναθηναϊκός (19.00, Τσιούλα, Λιοτόπουλος) ολοκληρώνεται η 9η αγωνιστική της Α1 γυναικών στο κλειστό της Χαλάστρας.

Ο προπονητής των Μακεδόνων, Μανώλης Σκουλικάρης που δεν υπολογίζει την Μπούσια (ελαφρύ διάστρεμμα), την θέση της οποίας θα πάρει η Πολυνοπούλου. «Είναι ένα ματς όπου έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας πριν τα δύο κρίσιμα ματς με Μαρκόπουλο και Ρέθυμνο. Είχαμε κάποια θέματα που μας ταλαιπώρησαν τις τελευταίες ημέρες και μας επηρέασαν στην προπόνηση, αλλά θα παίξουν όλα τα κορίτσια».

Παράλληλα, ο Μανώλης Σκουλικάρης έθιξε το “καυτό” θέμα του γηπέδου που ταλανίζει την ομάδα του, σχολιάζοντας: «Το πιο μεγάλο όμως πρόβλημα για μένα και την ομάδα είναι το γήπεδο που είναι η έδρα μας αφού είναι το χειρότερο της κατηγορίας και επικίνδυνο για τραυματισμούς. Ελπίζω ότι ο Δήμος Αξιού θα επισπεύσει τις διαδικασίες για την εξασφάλιση της αδειοδότησης του δικού μας γηπέδου κι από το νέο έτος να αγωνιζόμαστε επιτέλους στη φυσική μας έδρα».

Στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα ενώ ο στόχος είναι ακόμα μια νίκη για τη διεύρυνση του σερί και τη διατήρηση του αήττητου με το Γιώργο Ρούση να δηλώνει για την αναμέτρηση: «Παίζουμε και πάλι απέναντι σε μια ακόμη ομάδα που παλεύει για την παραμονή, αλλά οι Μακεδόνες εμφανίζονται αρκετά ανταγωνιστικοί σε όλα τους τα παιχνίδια. Στόχος μας είναι να κρατήσουνε την απόδοση μας σε υψηλά επίπεδα. Θέλουμε τη νίκη και μια καλή εμφάνιση σε ένα δύσκολο γήπεδο και επίσης θέλω να δω τις αθλήτριες μου σοβαρές σε ένα ακόμη παιχνίδι».