A2

Πέφτει η αυλαία για τον Ασκληπιό

Πέφτει η αυλαία για τον Ασκληπιό

Με το τελευταίο παιχνίδι της φετινής σεζόν το Σάββατο (20.00) στο ΄Κατσάνειο¨ της Θεσ/νίκης, πέφτει η αυλαία του πρωταθλήματος της Α2 γυναικών για την ομάδα του Ασκληπιού Τρικάλων στον Β2 υποόμιλο. Πρόκειται για το φινάλε μια απόλυτα επιτυχημένης χρονιάς στην οποία επιτεύχθηκε ο αρχικός στόχος της ομάδας που ήταν η παραμονή στην κατηγορία ενώ έφτασε πολυ κοντά στη συμμετοχή του, στα πλέι οφ ανόδου.

Έτσι απ΄ την επόμενη χρονιά με τη Σοφία Παναγιάρη από την αρχή της περιόδου στο τιμόνι και με ακόμη μεγαλύτερη πίστη και αυτοπεποίθηση αλλά και με περισσότερη εμπειρία η ομάδα θα συνεχίσει στα μεγάλα σαλόνια του γυναικέιου βόλεϊ με υψηλότερους στόχους.

Στα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου, επίσης το Σάββατο 5/3 στις 19:00 στο Δημοτικό Τρικάλων οι παμπαίδες ξεκινούν την δική τους πορεία στο φετινό πρωτάθλημα με αντίπαλο τον γειτονικό ΣΠΑ Καρδίτσας ενώ οι άνδρες έχουν ρεπό.

Την Κυριακή 6/3 στις 15:00 στο 22ο στη Λάρισα, οι παγκορασίδες Β΄ θα βρεθούν αντιμέτωπες με τον Φιλ/κό Λάρισας. Σε επίπεδο κορασίδων υπάρχει αναμονή του ορισμού των αγώνων για την φάση των 8 (με τον Ασκληπιό να αντιμετωπίζει τον Φιλ/κό Αμπελώνα) απ΄ όπου θα προκύψουν οι ομάδες που θα πάρουν μέρος στο Final 4 της Περιφέρειας.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...