DARK ROOM

«Πέλε» με… τρέλα και κορδέλα!

«Πέλε» με… τρέλα και κορδέλα!

Ομάδα… μοντέλο θύμισε χθες κόντρα στον νταμπλούχο ΠΑΟΚ ο Παμβοχαϊκός, που μπορεί να είχε για MVP Βραζιλιάνο, Ροντρίγκο όμως ο τίτλος του «Μίστερ Βραχάτι» ανήκει δικαιωματικά στον 26χρονο διεθνή, Παναγιώτη Πελεκούδα.

Μπορεί λοιπόν ο Ροντρίγκο πέρα από τα χθεσινά του “μαγικά” να συνδέεται με τον Πελέ, αφού κι αυτός κατάγεται από το «Τρες Κορασόες», όμως στο Βραχάτι ένας είναι ο γνωστός «Πέλε», με το δικό του “fan club”. Ο Πατρινός μπλοκέρ, με το χθεσινό εντυπωσιακό του… 10άρι (9/12 επ., 1 μπλοκ) , ήταν ασφαλώς από τους κορυφαίους του αγώνα και δίκαια κέρδισε τα εύσημα και το χειροκρότημα του κόσμου στο κλειστό της πελοποννησιακής Βόχας.

Άλλωστε, συμφωνα με την μυθολογία, στην Πελοπόννησο έγιναν τα πρώτα καλλιστεία, καθώς στην αρχαιότητα γίνονταν καλλιστεία τόσο σε άνδρες, όσο και γυναίκες. Ο «Πέλε» λοιπόν πέρα από τα άλλα του χαρίσματα, μετά την έμφυτη …τρέλα και το πάθος για το βόλεϊ, από χθες διαθέτει και την… κορδέλα, που χρειάζεται όχι μόνο για την τετράδα του πρωταθλήματος, αλλά και να διαπρέψει, μετά τα δειλά δειλά βήματα στα… Πελοποννησιακά Καλλιστεία και σε άλλους διεθνείς διαγωνισμούς.

Εμείς στο Volleyplanet το μόνο που μπορούμε να ευχηθούμε στο δίμετρο πρωταθλητή του Παμβοχαϊκού είναι πολλές διακρίσεις με την ομάδα του και με το καλό και … «Μister Universe».