Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Πελεκούδας: «Το 10% του συμβολαίου μου για το σκοπό του PAO ALIVE»!

Πελεκούδας: «Το 10% του συμβολαίου μου για το σκοπό του PAO ALIVE»!

Την αθλητική μεγάλη προσωπικότητά του αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία ο Παναγιώτης Πελεκούδας, ο οποίος αποφάσισε να δωρίσει το 10% του συμβολαίου του για το σκοπό του PAO ALIVE, στηρίζοντας τις ενέργειες του προέδρου του Ομίλου, Δημήτρη Γιαννακόπουλου και δείχνοντας πρώτος το δρόμο σε Παναθηναϊκού και μη.

Δεν το “παίζει” Παναθηναϊκός και σίγουρα δεν παίρνει τα υπέρογκα ποσά ούτε των χρυσών εποχών του βόλεϊ αλλά ούτε και του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ, έχει όμως μια νοοτροπία που υπερκεράζει με βεβαιότητα αθλητές εκατομμυρίων. Ο ίδιος αν και αρχικά ήθελε να κρατηθεί κρυφή η κίνησή του αυτή, εν συνεχεία με στόχο να παρακινήσει και άλλους Παναθηναϊκούς και μη αποκάλυψε στην εφημερίδα “Η Πράσινη” ότι η δημιουργία της ανέγερσης του γηπέδου του Βοτανικού είναι ένα σπουδαίο κοινωνικό έργο αφού στις εγκαταστάσεις του θα ασχοληθούν με τον αθλητισμό χιλιάδες παιδιά ενώ και η συγκεκριμένη περιοχή της Αθήνας θα αποκτήσει πνοή και θα αναβαθμιστεί.

Ο 29χρονος κεντρικός του Παναθηναϊκού, δήλωσε στην «Πράσινη»: «Η απόφασή μου να παραχωρήσω το 1/10 του νέου μου συμβολαίου με τον Παναθηναϊκό, ήταν αυτονόητη για μένα. Το εγχείρημα αυτό είναι πολύ σημαντικό, όχι μόνο για τον σύλλογο αλλά για ολόκληρη την κοινωνία», εξήγησε αρχικά ο Παναγιώτης Πελεκούδας και πρόσθεσε:

«Στόχος είναι όχι μόνο η σωτηρία του συλλόγου, αλλά η δημιουργία ενός γηπέδου στο Βοτανικό, κάτι που θα δώσει έναυσμα στα νέα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Είναι μια μεγάλη κίνηση η ανέγερση αθλητικών εγκαταστάσεων σε μια περιοχή της Αθήνας, που δεν έχει. Είναι πολύ σημαντικό για τους νέους να μπαίνουν στα γήπεδα καθώς εκεί θα μάθουν να υπάγονται σε μια ομάδα, και να εξελιχθούν κοινωνικά».

pele

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...