Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Πελεκούδας : «Έχουμε ένα ωραίο σύνολο» (vd)

Πελεκούδας : «Έχουμε ένα ωραίο σύνολο» (vd)

Για την πορεία της προετοιμασίας αλλά και τους στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη μίλησε στην κάμερα του PAOK VOLLEY TV o Παναγιώτης Πελεκούδας που έδειξε αισιόδοξος για τη νέα χρονιά τονίζοντας πως το κλίμα στον Δικέφαλο του Βορρά είναι άριστο και πως όλοι θα βοηθήσουν την ομάδα να κατακτήσει τον 4ο συνεχόμενο τίτλο της…

Οι προπονήσεις στο PAOK Sports Arena συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και παρά την κούραση όλοι δηλώνουν έτοιμοι προκειμένου να κρατήσουν τον ΠΑΟΚ σε τροχιά πρωταθλητισμού.

Ο Παναγιώτης Πελεκούδας, αν και νέο μέλος του ΠΑΟΚ στις δηλώσεις του μίλησε για την πορεία της προετοιμασίας λέγοντας  «Η προετοιμασία της ομάδας πάει καλά. Δουλεύουμε αρκετά τόσο στο γήπεδο όσο και με τον γυμναστή μας, κ. Λάμπρο Δάνα. Η ομάδα σιγά σιγά θα μπει στη διαδικασία να αγωνιστεί σε κάποια φιλικά παιχνίδια.

Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι πολύ καλό, ειδικά για εμάς τους νέους, αλλά και για τους παλαιότερους, παίκτες. Έχουμε ένα ωραίο σύνολο».

Όσο για τους στόχους αυτοί σύμφωνα με τον διεθνή κεντρικό παραμένουν ίδιοι υπογραμμίζοντας «Στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος με ότι παραπάνω μπορέσουμε, σε σχέση με την περσινή χρονιά, και μια καλή πορεία στο Champions League».

Όσο για τον κόσμο ο Παναγιώτης Πελεκούδας δήλωσε «Ελπίζουμε να έχουμε όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ μαζί μας. Όπως τόσο χρόνια μας δυσκόλευε στο να κερδίσουμε εδώ, να μας στηρίξει ώστε να κερδίσουμε τους αντιπάλους μας μέσα στην έδρα μας».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=RC1KuK-LXiY