Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Πελεκούδας: “Έτοιμοι να ξεκινήσουμε, θέλουμε γύρω στις 10 Γενάρη”

Πελεκούδας: “Έτοιμοι να ξεκινήσουμε, θέλουμε γύρω στις 10 Γενάρη”

Να επιστρέψουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις στις 10 Ιανουαρίου θέλουν άπαντες στη Volley League των Ανδρών, με τον κεντρικό του Παναθηναϊκού και τον πρόεδρο του ΠΑΣΑΠ, Παναγιώτη Πελεκούδα να τονίζει πως άπαντες είναι έτοιμοι.

Αναλυτικά ο διεθνής άσος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για: 

-το πότε αναμένεται η επανέναρξη της Volley League: «Προπονήσεις έχουμε αρχίσει εδώ και δύο εβδομάδες και μένει να μας ορίσουν πότε θα αρχίσουν οι αγώνες. Η Λίγκα και οι αθλητές θέλουμε γύρω στις 10 Ιανουαρίου να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε. Εμείς είμαστε έτοιμοι».

-τα μέτρα προστασίας στο βόλεϊ: «Το βόλεϊ είναι ένα άθλημα που δεν έχει σωματική επαφή και ούτως ή άλλως στις δύο εβδομάδες που κάνουμε προπονήσεις δεν υπήρχε ούτε ένα κρούσμα. Και πριν τη διακοπή δεν υπήρχε καμία αναβολή, ενώ το πρωτόκολλο που ακολουθούσαμε λειτουργούσε σωστά».

-το επίπεδο του πρωταθλήματος: «Γίνεται πιο ανταγωνιστικό συνεχώς. Οι 4-5 πρώτες ομάδες έχουν σχεδόν ίσες πιθανότητες για την κατάκτηση του τίτλου κι αυτό κάνει πολύ ενδιαφέρον το πρωτάθλημα, που έχει ανέβει επίπεδο. Επίσης η περιφέρεια συνεχίζει να αναπτύσσεται και είναι πολύ σημαντικό».

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...