BEACH VOLLEY

Πέμπτη θέση στην Αττάλεια για Βίκυ-Πενυ

Πέμπτη θέση στην Αττάλεια για Βίκυ-Πενυ

Τελικά οι σπουδαίες Γερμανίδες (νούμερο ένα στο ταμπλό),  Λουντβιγκ, Βάλκενχορστ, αποδείχτηκαν ανυπέρβλητο εμπόδιο για τις Αρβανίτη-Καραγκούνη, στο ΟΠΕΝ της Αττάλειας. Όπως και στο grand slam της Βραζιλίας, τον Μάρτιο, η εθνική μας ομάδα ηττήθηκε με 2-0 (21-18, 21-19) μετά από μεγάλη μάχη από τα «πάντσερ»  και κατέκτησε την 5η θέση, όπως και την προηγούμενη εβδομάδα στο τουρνουά του Σότσι.

Πάντως η εθνική μας ομάδα αποχωρεί από την Τουρκία με ψηλά το κεφάλι αφού για δεύτερο σερί τουρνουά, έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις, με απολογισμό 4 σερί νίκες και μία ήττα.

“Κάναμε μία ακόμη καλή εμφάνιση, αλλά κι η αντίπαλος μας είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και το έδειξε. Εμείς είμαστε ικανοποιημένοι από την παρουσία μας και σ’ αυτό το τουρνουά γιατί εξακολουθούμε να δείχνουμε σημάδια βελτίωσης και κυρίως δείχνουμε ότι έχουμε αποκτήσει μια σταθερότητα στην απόδοση μας”, τόνισε ο προπονητής της Εθνικής Κώστας Ποθητάκης.

Η ελληνική ομάδα επιστρέφει αύριο Σάββατο από την Αττάλεια και την επόμενη εβδομάδα θα συμμετάσχει στο Βαλκανικό που θα διεξαχθεί στη Ρουμανία κι αμέσως μετά στο τουρνουά της CEV που θα φιλοξενηθεί στην Άγκυρα.