A2

Πέντε αγώνες εξ’ αναβολής στην Α2

Πέντε αγώνες εξ’ αναβολής στην Α2

Πέντε παιχνίδια της Α2 γυναικών που είχαν αναβληθεί λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων τις προηγούμενες εβδομάδες, όρισε για την Τετάρτη 24/2 η ΕΟΠΕ. Παρότι τα αγροτικά μπλόκα παραμένουν στις εθνικές οδούς, ελπίδα όλων είναι ότι οι ομάδες που αγωνίζονται εκτός έδρας θα μπορέσουν να ταξιδέψουν και να γίνουν τα παιχνίδια που θα κρίνουν την τελική κατάταξη των υποομίλων σε κορυφή και ουρά.

Αναλυτικά οι αγώνες:

Α2 Γυναικών – Α’ όμιλος – 2ος υποόμιλος – Εξ αναβολής αγώνες της 14ης αγωνιστικής
Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου

Παραλίας 17.30: ΓΣ Μεσσηνιακός – ΓΣ Πανιώνιος, Διαιτητές: Χανδρινός – Γιαννακάκος

Καλαμάτας 19.30: ΑΟ Ακρίτας – ΑΣ Ιωνικός, Διαιτητές: Σαραβελάκης, Τσουμελέας

Κορίνθου 18.00: ΑΣΠ Κόρινθος – ΑΟ Παλλήνη, Διαιτητές: Κτενάς, Κωνσταντινόπουλος

 Β’ όμιλος – 1ος υποόμιλος – Εξ αναβολής αγώνας της 15ης αγωνιστικής
Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου

Αλεξανδρούπολης 18.00: ΓΣΓ Νίκη – Ν. Βότσης, Διαιτητές: Μαρκάτσας, Τονονίδης

 Β’ όμιλος – 2ος υποόμιλος – Εξ αναβολής αγώνας της 15ης αγωνιστικής
Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου

Τρικάλων 19.00: ΑΣ Ασκληπιός – ΑΣ Μακεδόνες, Διαιτητές: Χλωρός, Γρουσόπουλος

Εδώ να τονίσουμε ότι το παιχνίδι  Ασκληπιού-Μακεδόνων προέρχεται από δύο αναβολές μια και ήταν ορισμένο για τις 6 Φλεβάρη με βάση το πρόγραμμα, στη συνέχεια ορίστηκε για τις 17/2 όπου ξαναδόθηκε αναβολή λόγω των  αγροτικών κινητοποιήσεων και εξ΄ αιτίας αυτού μετατέθηκαν και οι δύο τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Ομάδα με μεγάλη ιστορία οι Μακεδόνες Αξιού, που μόλις πέρυσι αγωνιζόταν στην Α1, στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 οδηγεί την κούρσα της βαθμολογίας αφού μόλις την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα με 3-2 απο το ΔΑΣΩ στο Κατσάνειο που χρησιμοποεί ως προσωρινή έδρα.

Απ την άλλη ο Ασκληπιός μετά τα 6 συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα που τον οδήγησαν στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, ¨έκανε μία στάση¨ γνωρίζοντας την ήττα την προηγούμενη αγωνιστική στη Λάρισα απο τη δεύτερη ΕΑΛ.

Για τον Ασκληπιό έχει μια ιδιαιτερότητα ο συγκεκριμένος αγώνας μια και στην ομάδα των Μακεδόνων αγωνίζεται για δεύτερη χρονιά η Γιαννούλη Κορίνα, πρώην παίκτρια του Ασκληπιού η οποία ξεκίνησε απ΄ τις ακαδημίες της ομάδας περνώντας απ΄ όλα τα τμήματα, έχοντας μεγάλη συμβολή στην αγωνιστική άνοδο της ομάδας και για δεύτερη φορά συνολικά θα τεθεί απέναντι στον Ασκληπιό.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...