Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Πενθεί τον αρχηγό του ο Πανναξιακός

Πενθεί τον αρχηγό του ο Πανναξιακός

Συγκλονισμένη η Νάξος  θρηνεί τον απροσδόκητο χαμό του πρώην αθλητή και γενικού αρχηγού της αντρικής ομάδας βόλεϊ του Πανναξιακού, Γιάννη Συμεώνογλου, που στα 41 του χρόνια προδόθηκε  από την καρδιά του.

Η είδηση του θανάτου του πατέρα των δύο παιδιών έπεσε “κεραυνός εν αιθρία” στο νησί.  Στο μυαλό πολλών φίλων του βόλεϊ ήρθε συνειρμικά ο αδόκητος θάνατος του αείμνηστου Νίκου Σαμαρά. Όπως και ο “αετός” του ελληνικού βόλεϊ, ετσι κι ο Συμεώνογλου ήταν ένας άριστος οικογενειάρχης, σωστός επαγγελματίας, που η διαβίωσή του εξακολουθούσε να είναι στα πρότυπα του αθλητισμού και ήταν αγαπητός σε ολόκληρο το νησί.

Και μπορεί στις διακρίσεις και τα τρόπαια τo “δέκα το καλό” του Πανναξιακού να μην έφτανε τις κούπες και τις πιτυχίες του Σαμαρά, ωστόσο κι αυτός είχε βάλει το δικό του λιθαράκι για να είναι σήμερα στο χάρτη του ελληνικού βόλεϊ το υπέροχο αυτό νησί των Κυκλάδων. Είχε διακριθεί ως άριστος πασαδόρος και όλοι λένε ακόμη για το ήθος και το ταλέντο που είχε, ενώ ήταν εκ των βασικών συντελεστών στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης του Πανναξιακού ΑΟΝ στο Πανεπαρχιακό Πρωτάθλημα του 1998 στην Κω.

Μάλιστα, η εκπρόσωπος του Συλλόγου στα μεγάλα σαλόνια της Α1 γυναικών, ο Πανναξιακός ανήρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα του στο facebook:  “Μετά την αναπάντεχη είδηση του θανάτου του Γιάννη Συμεώνογλου, πρώην αθλητή της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Πανναξιακού , αναβάλλονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις”.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Πηγή: Naxos-news.gr

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...