A2

Πένθος στο ΖΑΟΝ για τον Στρατηγόπουλο

Πένθος στο ΖΑΟΝ για τον Στρατηγόπουλο

Θλίψη επικρατεί στον ΖΑΟΝ, μετά την είδηση του θανάτου σήμερα τα ξημερώματα, του Τάσου Στρατηγόπουλου, γενικού γραμματέας της ομάδας και από τα ιστορικότερα στελέχη του Ζηρίνειου αθλητικού ομίλου νεανίδων.

Μάλιστα η διοίκηση του συλλόγου της Κηφισιάς, εξέδωσε ανακοίνωση η οποία αναφέρει:

«Η Μεγάλη Οικογένεια του ΖΑΟΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ είναι από σήμερα φτωχότερη. Χτες το βράδυ ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου μας και ένα από τα Ιστορικότερα Μέλη του, Τάσος Στρατηγόπουλος, έφυγε από την ζωή.

Ο Πρόεδρος Κος Κώστας Αναστασίου καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους συγγενείς και τους οικείους του εκλιπόντος.

Ο Πρόεδρος Κος Κώστας Αναστασίου έκανε την κάτωθι δήλωση:

«Ο Τάσος Στρατηγόπουλος ήταν θεμέλιος Λίθος για τον ΖΑΟΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ. Είχε συνδέσει το όνομα του ,με την Ιστορία και τις Επιτυχίες του Συλλόγου. Διέθεσε όλες του τις Δυνάμεις και όλο του το πάθος στην υπηρεσία του Συλλόγου ανιδιοτελώς, παραμένοντας έως το τέλος ενεργός στις επάλξεις.

Εκ μέρους όλου το Δ.Σ του Συλλόγου, απευθύνω τα θερμά μας Συλλυπητήρια στην Οικογένεια και στους Οικείους του.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.»

A2
03/07/2024

«Μαρουλάο» season 3 στο Ρέθυμνο

Στην ανδρική ομάδα του Ν. ΟΠΕΡ θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο έμπειρος πασαδόρος Θάνος Μαρούλης, συνεχίζοντας παράλληλα και το έργο του ως προπονητής...
A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...