Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Πέντσεφ: «Η καλύτερη χρονιά της καριέρας μου»

Πέντσεφ: «Η καλύτερη χρονιά της καριέρας μου»

Για την επιτυχημένη του χρονιά στον Ηρακλή μίλησε στην ιστοσελίδα της της Victoria Volley ο Βούλγαρος πασαδόρος του “Γηραιού”, Τσόνο Πέντσεφ.

Ο 21χρονος άσος από την Φιλιπούπολη, που ο πρώην τεχνικός του Ηρακλή, Χρήστος Πάτρας ανακάλυψε στην Πολωνία πέρα από τους συνολικά 87 πόντους, όντας εκ των πιο αποτελεσματικών πασαδόρων του πρωταθλήματος ήταν από τους πρωτεργάτες της πανηγυρικής παραμονής της ομάδας του στα σαλόνια της Volleylegaue, χαρακτήρισε την φετινή σεζόν στην Ελλάδα ως κορυφαία της καριέρας του.

«Νομίζω πως τα πήγα καλά. Νιώθω ήρεμος και πολύ πιο ώριμος. Κατά τη γνώμη μου, η σεζόν με τον Ηρακλή ήταν η πιο δυνατή στην καριέρα μου μέχρι τώρα. Όταν έφτασα στην ομάδα, υπήρχαν μεγάλες προσδοκίες από μένα επειδή προερχόμουν από την πολωνική Σκρα Μπελσάτοφ.

Στη συνέχεια έπαιξα σε όλους τους αγώνες της ομάδας μου, κάτι που σημαίνει ότι το προπονητικό επιτελείο του Ηρακλή έμεινε ευχαριστημένο με την απόδοσή μου”.

Αναφερόμενος πάντως για το αν θα παραμείνει στον Ηρακλή ή όχι ο νεαρός Βουλγαρος διεθνής, που μαζί με τα αδέλφια του Νίκο και Ροζαλίν συμπεριλήφθηκε στους «εκλεκτούς» του Ομοσπονδιακού τεχνικού, Πλάμεν Κονσταντίνοφ, τόνισε πως «σε αυτό το στάδιο είναι ακόμα πολύ νωρίς να πούμε οτιδήποτε. Θα έχω σίγουρα προτάσεις, αλλά δεν θα βιαστώ για την τελική μου απόφαση».

Πηγή: victoriavolley.eu