BEACH VOLLEY

Περάσανε… αέρα Τέζα/Δηλαβέρη, Καραγκούνη/Μεθενίτη

Περάσανε… αέρα Τέζα/Δηλαβέρη, Καραγκούνη/Μεθενίτη

Το δίδυμο των έμπειρων πρωταθλητριών Αθηνά Δηλαβέρη και Αρετής Τέζα, με τις διεθνείς άσους Πέννυ Καραγκούνη και Πηγιάννα Μεθενίτη έγιναν οι πρώτες ομάδες που «σφράγισαν» το εισιτήριό για τα κυριακάτικα ημιτελικά του 2ου τουρνουά Μaster (17-19/7) Πανελληνίου πρωταθλήματος Beach Volley στη Σκόπελο και αμφότερες αναμένουν να μάθουν αύριο τις αντιπάλους τους.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΧΩΡΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ: Παπαϊωάννου Ηλίας

Σε ένα ακόμη ενδιαφέρον ματς, όπου το μαχητικό δίδυμο των Καράβη/Πασιάλη για μια ακόμη φορά πρόβαλλε σθεναρή αντίσταση, αλλά τελικά δεν κατάφερε να ανακόψει την πορεία των φιλόδοξων Δηλαβέρη /Τέζα, επικράτησαν τελικά με 2-0 (21-11, 22-20) και περιμένουν τον αντίπαλό τους, τη νικήτρια ομάδα του ζευγαριού Κουρδογλου/Ματιάδου-Αγγελοπούλου/Κοτέογλου.

«Και πέρυσι αυτό το ζευγάρι μας κοντράρε… αλλά φέτος πήγαμε καλύτερα! Πήραμε το πρώτο σετ, μετά χαλαρώσαμε λίγο, αλλά βρήκαμε και πάλι την συγκέντρωση μας στο κρίσιμο σημείο και σε συνδυασμό και με τα λάθη των αντιπάλων μας φτάσαμε στη νίκη. Ετοιμαζόμαστε και περιμένουμε να μάθουμε τον αντίπαλό μας στα ημιτελικά» δήλωσε στο Volleyplanet η νταμπλούχος πασαδόρος του Ολυμπιακού, Αρετή Τέζα.

teza_karavi_dilaveri

Για τις ηττημένες πρωταθλήτριες, που αύριο θα έχουν μία τελευταία ευκαιρία για την 4άδα, κόντρα στις Παρασκάκη/Τσοπούλου η Τερέζα Καράβη τόνισε στο Volleyplanet ότι «τα κορίτσια έπαιξαν πάρα πολύ καλά, εμείς μπήκαμε χαλαρά και δε πιέσαμε αρκετά», ενώ η συμπαίκτριά της, Χριστίνα Πασιαλή συμπλήρωσε πως ύπνο «κάναμε πολύ κακό πρώτο σετ, ήμασταν σαν… κοιμισμένες, αφού παίξαμε πολύ νωρίς το πρωί και είχε περάσει πολύ ώρα μέχρι το δεύτερο ματς, στο τέλος όμως μαζέψαμε τη διαφορά. Είχαμε δυο ευκαιρίες να πάρουμε το σετ και να ισοφαρίσουμε, κάναμε όμως λάθη και δεν τα καταφέραμε».

To δεύτερο εισιτήριο των ημιτελικών κατέληξε απευθείας στα χέρια των διεθνών μας άσων, Καραγκούνη/Μεθενίτη, που ωστόσο «ίδρωσαν» για να κάμψουν με 2-1 σετ (21-16, 21-23, 15-12) την αντίσταση των σκληροτράχηλων Αγγελοπούλου/Κοτέογλου, που θα παίξουν αύριο τα ρέστα τους για την 4άδα κόντρα στις Κούρδογλου/Ματιάδ

Δείτε ΕΔΩ συνοπτικά τα αποτελέσματα του κυρίως ταμπλό των Γυναικών και το αυριανό πρόγραμμα της διοργάνωσης.