DARK ROOM

Πέρασαν… χειροπέδες στην πρόκριση

Πέρασαν… χειροπέδες στην πρόκριση

Πρώτες και αήττητες στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Βόλεϊ Γυναικών Αστυνομικών προκρίθηκαν οι πρωταθλήτριες της Ελληνικής Αστυνομίας, που κυριάρχησαν των αντιπάλων τους στον C’ Προκριματικό όμιλο της διοργάνωσης, που φιλοξενήθηκε από 29-30/4 στην Γλυφάδα.

Στην πρεμιέρα η ελληνική ομάδα αποτελούμενη από τις Γκούρα, Βουγιουκλίδου, Λάιου, Κούρδογλου, Σταυροπούλου, Πανταζή Τσουμήτα, Κωνσταντίνου, Βλάχου, Γάτου και Δικάρου, πραγματοποίησαν με τη νίκη τους 3-0 σετ επίδειξη δύναμης επί της αντίστοιχης ομάδας της Νορβηγίας.

Με το ίδιο σκορ οι αθλήτριες του Αλέξανδρου Αβραμίδη κέρδισαν  και τις Γαλλίδες συναδέλφούς τους και δίχως απώλεια σετ, έγινε η 4η ομάδα, που μαζί με τις ήδη νικήτριες της προηγούμενης διοργάνωσης Ρωσία, Τσεχία και Γερμανία, εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στην τελική φάση της Ρωσίας

astynomia_metallio

 Πέρασε πρώτη από τους ομίλους

Εκεί από 5-11 Οκτωβρίου οι 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, με τις 2 νικήτριες των άλλων δύο ομίλων και τις 2 καλύτερες δεύτερες των 3 ομίλων να συμπληρώνουν το παζλ, θα διεκδικήσουν στην Αγία Πετρούπολη τον ευρωπαϊκό τίτλο.

Πέρα όμως τις εκπληκτικές εμφανίσεις της ομάδας μας, την παράσταση έκλεψε, μεταξύ άλλων φίλων και συγγενών που βρέθηκαν το διήμερο στο «Μάκης Λιούγκας», η εμφάνιση της μεγάλης απούσας των αγώνων, λόγω του τραυματισμού της, Ιωάννας Κατσαντώνη.

Η άσος της ΑΕΚ, με τις πατερίτσες της στην κερκίδα, δεν σταμάτησε στιγμή να ενισχύει και να πανηγυρίζει τις προσπάθειες των συμπαικτριών της.

Οι αγώνες του Α’ ομίλου, που απαρτίζουν οι Δανία, Σλοβακία και Φινλανδία, θα διεξαχθούν από 27-29 Μαϊου στην Κοπεγχάγη, ενώ ο Β’ όμιλος  θα φιλοξενηθεί στο Μάντσεστερ της Αγγλίας από 16-18 Ιουνίου με τη συμμετοχή της διοργανώτριας Μεγάλης Βρετανίας, της Αυστρίας και της Πολωνίας.