A2

Πέρασανε τα δύσκολα για Αντωνιάδη

Πέρασανε τα δύσκολα για Αντωνιάδη

Τις μέρες αντίστροφα μετράει εδώ και μερικές εβδομάδες ο λίμπερο της ΜΕΝΤ, που μετά την πρόσφατη αρθροσκόπηση στον ώμο, αισθάνεται και πάλι δυνατός να επιστρέψει σε περίπου ένα μήνα στα γήπεδα και να κυνηγήσει ξανά τη διάκριση.

Ο 29χρονος Αλέξανδρος Αντωνιάδης, που στα περσινά πλέι άουτ “έσφιξε τα δόντια” και πάλεψε για την παραμονή της ΜΕΝΤμε ηρωικό τρόπο, όσο άντεχε εξαιτίας των πόνων και των ενοχλήσεων που είχε, όντας πλέον στο στάδιο της αποθεραπείας, ξεκουράζεται στη Θεσσαλονίκη και παράλληλα  βρίσκεται σε κάποιες συζητήσεις ενόψει της προσεχούς σεζόν.

Ωστόσο παρά τις προτάσεις που έχει στα χέρια του, σύμφωνα με πληροφορίες του Volleyplanet, το κουμπαράκι του Ζένια Γκόρτσανιουκ, υπό κάποιες απαραίτητες προυποθέσεις, όπως πχ η τακτοποίηση κάποιων περσινών εκκρεμοτήτων, αντιμετωπίζει πολύ θετικά, το ενδεχόμενο να παραμείνει στη ΜΕΝΤ και να κυνηγήσει με την ομάδα της Τούμπας, την επάνοδο στα σαλόνια του ελληνικού βόλεϊ.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...