Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Περάστε κόσμε!

Περάστε κόσμε!

Σε μία άκρως πρωτότυπη και αξιοσημείωτη ενέργεια προχώρησαν το απόγευμα της Παρασκευής οι παίκτες του Εθνικού, οι οποίοι αποφάσισαν μετά από ομαδική σύσκεψη να ανακοινώσουν στους φιλάθλους ότι η είσοδος για το αυριανό παιχνίδι με την Κηφισιά θα είναι ελεύθερη.

Μην έχοντας προπονηθεί καθόλου τις τελευταίες δέκα μέρες, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, οι παίκτες θέλοντας να σεβαστούν τους φιλάθλους του τους ενημερώνουν πως δεν θα πληρώσουν εισιτήριο για την αναμέτρηση με την Κηφισιά, αναγνωρίζοντας και οι ίδιοι πως ο βαθμός ετοιμότητάς τους δεν είναι ο επιθυμητός.

Ταυτόχρονα επιθυμούν να δούνε το γήπεδο γεμάτο, θέλοντας να κλείσουν τη φετινή σεζόν μπροστά σε όσο γίνεται περισσότερο κόσμο. Το γεγονός μάλιστα ότι αυτό θα είναι και το τελευταίο παιχνίδι του Γιώργου Παπάζογλου, δίνει ακόμα ένα κίνητρο στους παίκτες να παίξουν σε γεμάτο γήπεδο. Η κίνηση αυτή δείχνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο την αγανάκτηση και τον προβληματισμό που υπάρχει στην ομάδα, με τις υποσχέσεις για πληρωμές να μένουν μόνο στα λόγια. Υπενθυμίζουμε πως οι παίκτες περιμένουν εδώ και δύο εβδομάδες να πάρουν έστω και ένα μικρό μέρος των χρημάτων που τους οφείλονται, ωστόσο όλοι (νυν αλλά και μελλοντικοί διοικούντες) είναι εξαφανισμένοι.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ

«Όλοι οι παίκτες ανακοινώνουμε ομόφωνα στους φιλάθλους της ομάδας μας την απόφασή μας η είσοδος στο αυριανό παιχνίδι με την Κηφισιά, να είναι ελεύθερη για όλους. Είναι μία κίνηση απελπισίας εις ένδειξη διαμαρτυρίας για τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Σεβόμαστε τους φιλάθλους και τους θέλουμε κοντά μας».