ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Περιμένει αντιπάλους

Περιμένει αντιπάλους

Τους αντίπαλούς της στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί από 28 Μαρτίου εως 5 Απριλίου σε Φιλιππούπολη και Σάμοκοβ, θα μάθει την Τρίτη στην Σόφια η Εθνική μας Κορασίδων…

Υπενθυμίζουμε ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πήρε το εισιτήριο για τα τελικά από τον προκριματικό όμιλο του Μαυροβουνίου, όπου κατέλαβε τη 2η θέση, ενώ στην σημερινή κλήρωση την ΕΟΠΕ θα εκπροσωπήσει ο Τεχνικός Συντονιστής της Ομοσπονδίας Περικλής Μπακοδήμος.

Οι 12 ομάδες (Βουλγαρία, Ολλανδία, Βέλγιο, Τουρκία, Γερμανία, Πολωνία, Σερβία, Ρωσία, Ιταλία, Τσεχία, Σλοβενία και Ελλάδα) θα χωριστούν σε δύο ομίλους των 6 ομάδων, ενώ οι δύο πρώτες κάθε ομίλου θα προκριθούν στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

«Υπάρχει μια εξάδα ομάδων που αποτελείται από τις Ρωσία, Ιταλία, Πολωνία, Τουρκία, Σερβία, Ολλανδία που είναι πολύ δυνατές ενώ στο δεύτερο γκρουπ είμαστε εμείς και οι άλλες πέντε ομάδες που έχουν προκριθεί», τόνισε ο προπονητής της Εθνικής Κορασίδων Κυριάκος Καμπερίδης ο οποίος παρέπεμψε για περισσότερα σχόλια μετά την κλήρωση.
«Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα. Αν και έχουμε εικόνα και πληροφορίες για τις περισσότερες ομάδες, θα πρέπει πρώτα να δούμε πως θα διαμορφωθούν οι όμιλοι και μετά να κάνουμε μια συνολική εκτίμηση».