Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Περιμένουν το «ναι» του δύσκολου Πιάτσα!

Περιμένουν το «ναι» του δύσκολου Πιάτσα!

Η συνάντηση μεταξύ των ιθυνόντων του Ολυμπιακού και του Ιτακού τεχνικού, Ρομπέρτο Πιάτσα πραγματοποιήθηκε μέσα σε καλό κλίμα… διαπραγματευτικό με το… μπαλάκι να βρίσκεται πλέον στον πρώην προπονητή της Γιαστρέμπσκι, ο οποίος πρέπει να δώσει την απάντησή του.

Ο Πιάτσα επιβεβαίωσε τις… ιστορίες από τα πολωνικά δημοσιεύματα που τον σκιαγραφούσαν ως  απαιτητικό και “δύσκολο” στις διαπραγματεύσεις ενώ από τη μεριά του ο Ολυμπιακός έριξε στο τραπέζι και το δικό του όρο για την αποδέσμευσή του από τις υποχρεώσεις του Ιταλού τεχνικού με την Εθνική Γερμανίας -όπου τελει χρέη βοηθού προπονητή- και αφορούν τα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος βόλεϊ.

Ο Πιάτσα αναχωρεί τη Δευτέρα για τη Γερμανία και τα πάντα είναι στο χέρι του αφού θα συναντηθεί και με τους ιθύνοντες της Γερμανικής Ομοσπονδίας προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή στη συνεργασία τους. Αν συμβεί αυτό και φυσικά αν ο Ιταλός θέλει τελικά ο επόμενος σταθμός της καριέρας του να είναι το ελληνικό πρωτάθλημα τότε και μόνο θα υπάρξει συμφωνία με τους Πειραιώτες.

Και για του λόγου το αληθές του πόσο περίεργος είναι ο Ρομπέρτο Πιάτσα σας παραθέτουμε απόσπασμα από την τελευταία του συνέντευξη (31/5) σε πολωνική ιστοσελίδα, όταν στο ερώτημα για το που θα συνεχίσει την καριέρα του, σχολίασε: «Μου αρέσει να προπονώ είτε στην Πολωνία, είτε στη Ρωσία, είτε στην Ιταλία δεν έχει σημασία. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι πριν λίγες μέρες δέχτηκα μια πρόταση. Ωστόσο, δεν μου προκάλεσε κάποια αντίδραση, που θα με έκανε να ετοιμάσω βαλίτσες κα να πάω εκεί»!