Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Περίπατος για την ΑΕΚ

Περίπατος για την ΑΕΚ

Ανάλυσε το

Στον αγώνα με τον οποίο έπεσε η αυλαία της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών η ΑΕΚ επικράτησε με 3-0 του Ηρακλή.

Η Ένωση επέστρεψε στις νίκες και διατήρησε τη διαφορά της στους τέσσερις βαθμούς από τον ΑΟ Θήρας ενώ ο Ηρακλής παραμένει η μοναδική ομάδα της κατηγορίας χωρίς νίκη και χωρίς βαθμό.

Στο πρώτο σετ η ΑΕΚ μετά το 8-8 προηγήθηκε με 16-10 και επικράτησε εύκολα, ενώ στο β’ ο Γηραιός είχε το προβάδισμα μέχρι το 12-14. Η ΑΕΚ έτρεξε ένα σερί 5-0 (17-14) ο Ηρακλής μείωσε σε 19-18 αλλά και πάλι η ΑΕΚ ξέφυγε με 23-18 και έκανε το 2-0 για να φτάσει χωρίς άλλα απρόοπτα στη νίκη.

Τάδε έφη…

Μανώλης Ρουμελιώτης: «Σε γενικές γραμμές παίξαμε καλά. Έχουμε μπροστά μας δύο δύσκολα ματς με ΠΑΟ για κύπελλο και πρωτάθλημα που είναι διαφορετικά μεταξύ τους. Θέλαμε το τρίποντο για να έχουμε καλή ψυχολογία. Από την αρχή της χρονιάς είχαμε διαφορετικούς στόχους αλλά έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση κυνηγάμε το όνειρο της 4άδας και με άλλους 9 πόντους πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε»

Γιάννης Ορφανός: «Από την ώρα που έχω έρθει πέραν των άλλων δυσκολιών έχουμε και πολλές απώλειες και παλεύουμε όσο μπορούμε. Με ένα κομμάτι του αγώνα είμαι ικανοποιημένος, αναγνωρίζω πολλά άλλοθι στα κορίτσια αλλά σε γενικές γραμμές δεν μπορώ να είναι ικανοποιημένος από το τελικό σκορ».

Με τη γλώσσα των αριθμών

Τα σετ: 25-14, 25-20, 25-14

ΑΕΚ (Ρουμελιώτης) Νικούλη, Κουνάδη, Ιβάνοβα, Γιακουμή, Κατσαντώνη, Αργυροπούλου, Κακουράτου –λ / Φάκη, Τοντάι, Ρίζου, Πατέλη, Σκαρλάτου.

Ηρακλής (Ορφανός) Βέλλιου, Στεφανίδου, Τουκμενίδου, Αλτίνη, Πάντεβα, Καραφουλλίδου, Δαμιανίδου –λ / Καράτερζη.