Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Παίρνουν τους «Πειρατές» στις πλάτες τους

Παίρνουν τους «Πειρατές» στις πλάτες τους

Οι  Αντώνης Ρούσσος και Κώστας Νικολούζος θα ηγηθούν της φετινής προσπάθειας  του Φοίνικα Σύρου για διάκριση στην Volleyleague, με τον πρώην αντιπρόεδρο και τον έμπειρο team manager της ομάδας αντίστοιχα, να τελούν αυτό το διάστημα εν αναμονή των πολιτικών εξελίξεων στην χώρα.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα του peiratiko.net  “oι άνθρωποι που θα ηγηθούν τη νέα προσπάθεια του συλλόγου μας (Ρούσσος-Νικολούζος), βρίσκονται συνεχώς σε διαπραγματεύσεις με αθλητές και προπονητές, αλλά λόγω των δραματικών εξελίξεων στη χώρα μας δεν είναι δυνατόν να προχωρήσουν σε καμία συμφωνία όπως γίνεται αντιληπτό.

Το πετυχημένο περσινό μοντέλο ετοιμάζονται άλλωστε να ακολουθήσουν και φέτος στο Φοίνικα. Την περσινή σεζόν η ομάδα δεν είχε βιαστεί στις μεταγραφές, κάτι που της βγήκε σε καλό, κατακτώντας την 3η θέση στο πρωτάθλημα. Χρόνος υπάρχει, αλλά το σίγουρο είναι ότι αν δεν ηρεμήσει η κατάσταση στην πατρίδα μας δεν θα υπάρξουν ανακοινώσεις.”

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Volleyplanet  ενώ το θέμα του Δημήτρη Καζάζη έχει ναυαγήσει οριστικά, σε καλό δρόμο φαίνεται πως είναι οι επαφές των “Πειρατών” με τον νταμπλούχο πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ, Γιάννη Καλμαζίδη.