ΔΙΕΘΝΗ

«Πετάει» με Τέρζιτς η παρέα της Χαντάβα

«Πετάει» με Τέρζιτς η παρέα της Χαντάβα

Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ταργκόβιστε από τον Σέρβο προπονητή, Ζόραν Τέρζιτς έχει μεταμορφώσει τη ρουμανική ομάδα της διεθνούς μας ακραίας, που πλέον δικαιούται να κάνει όνειρα τίτλου.
Προερχόμενος από τη “μεγάλη των Πλάβι σχολή” ο καταξιωμένος πρώην ομοσπονδίακός τεχνικός, που διαδέχθηκε τον Ιταλό ομόλογό του, Στέφανο Μίκολι, με την σκληρή δουλειά αλλά και την εμπειρία του, παραμένει αήττητος από τη μέρα που ανέλαβε τη ρουμανική ομάδα, που με τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες πρωταθλήματος και 39 βαθμούς , βρίσκεται μία ανάσα από την κορυφή και σε τροχιά τίτλου στην 3η θέση της βαθμολογίας. Πρώτη είναι η Άλμπα Μπλάι με 41β και δεύτερη με 40β η CSM Βουκουρεστίου.

terzic_zoran

Τελευταίο “θύμα” της παρέας της Χαντάβα, που υπό τις οδηγίες του κ. Τέρζιτς πραγματοποιεί πολυ καλές εμφανίσεις και συνεχή βελτίωση, ήταν στις 6 Φεβρουαρίου η Κραϊόβα, που στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής γνώρισε την ήττα στην έδρα της με 3-0 (25-14, 25-22, 25-17) από την Ταρκοβίστε, που έφτασε τις 12 “καθαρές” νίκες (3-0 , 3-1), ενώ μετράει ακόμη 1 νίκη με 3-2, μία ήττα με 3-0, 3-1 και μία ήττα με 3-2.

targoviste

Την προσεχή Κυριακή, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου η ομάδα του Βουκουρεστίου υποδέχεται την Τίργκου Μούρες, του Ατάνας Πετρόφ, γνώριμου Βούλγαρου τεχνικού στο ελληνικό κοινό, από το περσινό σύντομο πέρασμά του στον Πανναξιακό, ως διάδοχος του νυν προπονητή, Ζόραν Κόβαζιτς.