PRE LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ

Πέταξε στη… Volleyleague ο Πήγασος Πολίχνης

Πέταξε στη… Volleyleague ο Πήγασος Πολίχνης

Ο Πήγασος άνοιξε «φτερά» και τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην Volleyleague… Οι «κυναέρυθροι» της Πολίχνης επικράτησαν 3-0 του Αριστοτέλη Σκύδρας κατά την 9η αγωνιστική της Β Φάσης της Preleague και με το τρίποντο εξασφάλισαν και μαθηματικά την άνοδο τους στην μεγάλη κατηγορία.

Ημέρα γιορτής στον Πήγασο Πολίχνης η σημερινή καθώς πανηγύρισε την άνοδο του στην Volleyleague και πλέον μπορεί να ονειρεύεται από τώρα τα καλύτερα…

Μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της Β Φάσης του Γ ομίλου στην Preleague, ο Πήγασος Πολίχνης ήταν συνεπής στο ραντεβού του με την ιστορία και με το 3-0 επί του Αριστοτέλη Σκύδρας κατέκτησε και μαθηματικά την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Επιτυχία στην επιτυχία για την ομάδα της Θεσσαλονίκης που λίγες ημέρες πριν φρόντισε να κάνει μια ακόμη υπέρβαση την φετινή χρονιά εξασφαλίζοντας θέση στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος αποκλείοντας τον ΟΦΗ.

Η ομάδα του Ηρακλή Θεοδώρου αν και είχε εκτός τους Μαυροβουνιώτη και Καρατζά κατάφερε να πάρει το «καθαρό» τρίποντο απέναντι στην Σκύδρα και να ξεκινήσουν οι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια από παίκτες, παράγοντες και προπονητικό τιμ που δικαιώθηκαν στο απόλυτο οι προσπάθειές τους την φετινή χρονιά.

Την τελευταία αγωνιστική ο Πήγασος Πολίχνης αντιμετωπίζει στον Έβρο τον Άθλο Ορεστιάδας σε ένα παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα αφού και με ήττα οι Θεσσαλονικείς στην χειρότερη των περιπτώσεων θα ισοβαθμήσουν με την Καλαμάτα 80 (αν νικήσει την ΑΕΚ στην Μεσσηνία) αλλά είναι καλύτερος στην διαφορά πόντων.

Γ ΟΜΙΛΟΣ – ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 9ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Πήγασος Πολίχνης – ΦΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας 3-0 (25-21, 25-22, 26-24)
ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ (Ηρακλής Θεοδώρου): Κομητούδης, Χρηστινίδης, Μήλης, Στίγγας, Κεσεσίδης, Εφραιμίδης / Τσαδήμας (λ), Τσιράκης (λ), Καράτζογλου
ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ (Αντώνης Παπαδόπουλος): Μαγκαλάες, Βλαχόπουλος, Τόρες, Κανέλλος, Αρμενάκης, Σαρικεΐσογλου / Αντωνιάδης (λ), Αντωνίου (λ), Γκόρτσανιουκ, Παντακίδης, Αναστασιάδης.

ΑΣ Κέρκης Σάμου – ΑΟ Καλαμάτας 80 3-2 (22-25, 25-20, 23-25, 25-20, 15-13)
ΑΣ ΚΕΡΚΗΣ ΣΑΜΟΥ (Αντώνης Παπαδόπουλος): Μπαρμπούνης, Μελλές, Πέτρας, Κουτσομύτης, Αράγια, Ρούσης / Κοντοκώστας (λ), Φραγκιαδάκης (λ), Γεωργίου, Στράτος.
ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80 (Παναγιώτης Ντάκουρης): Χριστόφας, Δημητούλης, Δαλακούρας, Πελεκούδας, Παλέντζας, Χαραλαμπίδης / Ντάκουρης (λ), Μπούρας (λ), Στόγιαν, Κανελλόπουλος.

ΑΕΚ-Άθλος Ορεστιάδας 1-3 (25-18, 19-25, 19-25, 16-25) *Ο αγώνας είχε διεξαχθεί το προηγούμενο Σάββατο