BEACH VOLLEY

Πετυχημένο φινάλε στα Φαλάσαρνα

Πετυχημένο φινάλε στα Φαλάσαρνα

Σε μία από τις 100 καλύτερες παραλίες του κόσμου σύμφωνα με το CNN, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το απόγευμα της Κυριακής στο  Playa Paraiso Falassarna το 1ο τουρνουά του Α.Σ Beachvolley Νέας Κυδωνίας Χανίων, στο πλαίσιο των φθινοπωρινών τουρνουά. Το επόμενο θα φιλοξενηθεί από  3-4 Οκτωβρίου στην Παλαιοχώρα, στην παραλία της Παχειάς Άμμου.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό στην πρώτη προσπάθεια του Α.Σ Beachvolley Νέας Κυδωνίας Χανίων για διοργάνωση τουρνουά μακριά από την παραλία των Αγίων Αποστόλων , σε μια υπέροχη παραλία, σε πέντε γήπεδα (από τα οποία τα τρία στήθηκαν από την αρχή), οι αθλητές πρόσφεραν υψηλού επιπέδου θέαμα σε ένα διήμερο γεμάτο αγώνες.

Με αποκορύφωμα τους δύο υπέροχους τελικούς νικητές του τουρνουά αναδείχτηκαν στους άντρες οι Λίτος – Χατζηδαμιανού, κερδίζοντας με 2-0 σετ τους σκληροτράχηλους φιναλίστ, Γεωργακόπουλο – Μοτάκη και στις γυναίκες οι Βασιλείου – Μαρινάκη μετά από ανατροπή και συναρπαστικό αγώνα επικράτησαν των Τζουβαδάκη – Χριστοδουλάκη με 2-1 σετ.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τους τελικούς με την παρουσία του τίμησε ο Δήμαρχος Κισσάμου Κος Θ. Σταθάκης , ο οποίος έκανε και τις απονομές στους αθλητές, και ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους ότι στο μέλλον ο χανιώτικος σύλλογος θα έχει την αμέριστη συμπαράσταση του, στην προσπάθεια για τουρνουά μεγαλύτερης εμβέλειας καθώς η παραλία στα Φαλάσαρνα έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες.

Από την πλευρά τους οι διοργανωτές εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους  στον Κο Κανατάκη Γιώργο και όλους τους ανθρώπους του  Playa Paraiso Falassarna , που με την αμέριστη συμπαράστασή τους, πρόσφεραν πολύτιμη βοήθεια στην οργανωτική επιτροπή και ένα υπέροχο χαλαρωτικό διήμερο σε αθλητές και θεατές .

Η οργανωτική επιτροπή θα επικοινωνήσει με τις 8 πρώτες ομάδες στους άντρες και τις 4 πρώτες ομάδες στις γυναίκες για να τους παραδώσει τα δώρα τους.