Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Πετρέας : «Έχουμε τις δυνατότητες κατάκτησης του τροπαίου»

Πετρέας : «Έχουμε τις δυνατότητες κατάκτησης του τροπαίου»

Ανυπόμονοι να αντιμετωπίσουν την Ραβένα στο ΣΕΦ και να διεκδικήσουν το 3ο Ευρωπαϊκό τους τρόπαιο είναι οι «ερυθρόλευκοι», με τον Γιώργο Πετρέα να δηλώνει έτοιμος για τον επαναληπτικό του Τσάλεντζ Καπ και να κάνει κάλεσμα στον κόσμο της ομάδα να γεμίσει το γήπεδο.

Αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα προκειμένου να κρατήσουν το τρόπαιο του Τσάλεντζ Καπ στον Πειραιά είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού που μπαίνουν στην τελική ευθεία για τον επαναληπτικό κόντρα στην Ραβένα.

Οι προπονήσεις στο ΣΕΦ συνεχίζονται για τους παίκτες του Φερνάντο Μουνιόθ, με τον Γιώργο Πετρέα να μιλά για τον αγώνα της Τετάρτης και τονίζει πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν την δυνατότητα κατάκτησης του τροπαίου.

Ο διεθνής κεντρικός του Ολυμπιακού τόνισε «Από την στιγμή που τελείωσε ο αγώνας της προηγούμενης Τετάρτης όλα τα παιδιά στην ομάδα περιμένουμε τον δεύτερο αγώνα στο ΣΕΦ για να δείξουμε ότι έχουμε τις δυνατότητες να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Στην Ιταλία καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα τα ατού της Ραβέννα, το μόνο που χρειάζεται είναι μεγαλύτερη συγκέντρωση στα τελειώματα των σετ ώστε να τα κερδίζουμε εμείς. Ευελπιστούμε ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο και να μας δώσει την παραπάνω ώθηση που χρειάζεται η ομάδα για να φτάσει την ανατροπή και να φέρει το πολυπόθητο τρόπαιο».

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...