ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Πετρέας : «Ώρα να γίνει το βήμα μπροστά»

Πετρέας : «Ώρα να γίνει το βήμα μπροστά»

Με στόχο να βάλουν τις βάσεις για την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, η Εθνική μας ομάδα των ανδρών βρίσκεται στην Κάρυστο όπου θα πραγματοποιήσει το πρώτο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και τον Γιώργο Πετρέα να δίνει το σύνθημα για την επιστροφή της Ελλάδας στις επιτυχίες…

Από την Κάρυστο ξεκινά το χτίσιμο της νέας Εθνικής ομάδας των ανδρών με τον Δημήτρη Ανδρεόπουλου να βρίσκει στο πρώτο ραντεβού των “κυανόλευκων” έτοιμους τους παίκτες του να δουλέψουν για το καλύτερο.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην πόλη της νοτίου Εύβοιας θα πραγματοποιεί διπλές καθημερινές προπονήσεις υπο τις οδηγίες του Δημήτρη Ανδρεόπουλου για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για τους Μεσογειακούς Αγώνες, ενώ έχουν προγραμματιστεί και τρία φιλικά παιχνίδια με την Εθνική ομάδα της Τυνησίας.

Ο Γιώργος Πετρέας έχοντας κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή λίγες ημέρες πριν φρόντισε να ξεκλέψει χρόνο για λιγοστές διακοπές και να επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς για την Εθνική.

Εκεί όπου δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει για να επιστρέψει η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό στερέωμα, δικαιολογώντας όμως και όσους δεν κατάφεραν να είναι παρών στην προετοιμασία της Εθνικής μας…

«Τα χρόνια περνούν για όλους και θεωρούμαι από τους πιο παλιούς πλέον στην Εθνική. Λόγω του τραυματισμού που αντιμετώπιζα πέρυσι δεν μπόρεσα να βοηθήσω και μπορώ να πω ότι μου έλειψε. Είναι τιμή για όλους να είσαι μέλος της Εθνικής. Εγώ πρώτος καταλαβαίνω τα παιδιά που δεν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα, υπάρχουν τραυματισμοί και πρέπει να φτιάξουν το κορμί τους και να είναι υγιής, γιατί η Εθνική δεν τελειώνει φέτος» δήλωσε για τις απουσίες εν όψει Μεσογειακών Αγώνων.

Όσον αφορά για τους στόχους της Εθνικής μας ο έμπειρος κεντρικός δήλωσε «Γίνεται φέτος μία καινούργια προσπάθεια με απώτερο σκοπό την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό και πιστεύω πως ήρθε η ώρα να γίνει το βήμα μπροστά. Ευελπιστούμε τα παιδιά που έχουν τραυματισμούς να επανέλθουν γρήγορα στην ομάδα και να είναι ενεργά μέλη της Εθνικής. Ο όμιλος είναι στα μέτρα μας, ωστόσο όταν αντιμετωπίζεις Εθνικές ομάδες δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο η δυναμικότητα αλλά η θέληση που θα έχεις. Για εμάς είναι ο μεγάλος στόχος χωρίς να υπάρχει περιθώριο αποτυχίας».