ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πετρέας: «Πρώτα ο Ολυμπιακός, μετά εγώ»

Πετρέας: «Πρώτα ο Ολυμπιακός, μετά εγώ»

Στην Ιεράπετρα βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης (17/4) η αποστολή της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, ενόψει του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Γιώργο Πετρέα στις δηλώσεις του να βάζει πάνω από όλα την ομάδα του.

«Νομίζω ότι το πάθος και η θέληση θα παίξουν ρόλο. Αν δεν έχεις αυτά τα δύο δύσκολα κατακτάς Κύπελλο. Επίσης όμως θεωρώ ότι πρέπει να έχεις την κατάλληλη ψυχραιμία για να μπορέσεις στις δύσκολες στιγμές να εφαρμόσεις το πλάνο που έχεις σχεδιάσει. Σίγουρα λείπει ένα Ελληνικό Κύπελλο από το βιογραφικό μου και δεν κρύβω ότι υπάρχει η δίψα για διάκριση. Το σημαντικό όμως είναι ο Ολυμπιακός να κερδίσει το Κύπελλο. Πρώτα ο σύλλογος και μετά ο Πετρέας», ανέφερε ο διεθνής μπλοκέρ. 

Την Πέμπτη θα συνεχιστεί στην Κρήτη η προετοιμασία του Ολυπμιακού για τον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί την Παρασκευή (19/4, 18:00, ΕΡΤ Sports).

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
02/04/2023

MVP o Ράπτης

Ο Αλέξανδρος Ράπτης αναδείχθηκε κορυφαίος του τελικού καθώς ο διεθνής ακραίος του ΠΑΟΚ με 27 πόντους και 74% αποτελεσματικότητα στην επίθεσή ήταν αυτός...