Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Πετρόφ: «Το καλύτερο για τον Πανναξιακό»

Πετρόφ: «Το καλύτερο για τον Πανναξιακό»

Μετά την πανηγυρική πρόκριση στους «8» του Challenge Cup, ο νέος τεχνικός του Πανναξιακού Ατάνας Πετρόφ που αναμένεται να ανακοινωθεί μίλησε στο Volleyplanet για τη νέα σελίδα και πρόκληση στην καριέρα του.

Ο Βούλγαρος προπονητής συμφώνησε να κρατήσει τις τύχες του Πανναξιακού για τα επόμενα 2,5 χρόνια σε μια συμφωνία με στόχο η νησιωτική ομάδα να παραμείνει σε τροχιά επιτυχιών, όπου είχε μπει με τον πρώην τεχνικό, Ζόραν Κόβασιτς.

Ο Πετρόφ μαζί με τη διοίκηση του Συλλόγου –όπως σας έχουμε ενημερώσει- βρίσκεται στην Αθήνα με στόχο να εκδοθούν όλα τα απαραίτητα έγγραφα και οι άδειες εργασίας προκειμένου να προφτάσει να κοουτσάρει, αρχής γενομένης από τη «ναυμαχία» κόντρα στον Α.Ο Θήρας.

«Έχουμε φιλοδοξίες»

Ο νέος τεχνικός του Π.Α.Ο,Ν, μιλώντας στο Volleyplanet για πρώτη φορά μετά τη συμφωνία και πρώτη φορά σε ελληνικό Μέσο, ανέφερε: «Και οι δυο πλευρές (σ.σ. ο ίδιος και η διοίκηση) έχουμε φιλοδοξίες για σπουδαία αποτελέσματα. Οι συνθήκες που μου προτάθηκαν ήταν εξαιρετικές και επαγγελματικές. Έχουμε νεαρές αθλήτριες και αθλήτριες με προοπτικές».

Μάλιστα, ο Ατάνας δεν ξέχασε το έργο του προκατόχου του, Ζόραν Κόβαζιτς τονίζοντας: «Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να κρατηθούμε στα καλά αποτελέσματα που είχε η ομάδα και με τον πρώην τεχνικό τον κ. Κόβαζιτς. Εύχομαι να μπορώ να βοηθήσω την ομάδα από το επόμενο κιόλας παιχνίδι αφού έχω δώσει την άδεια μου για μετάγραση».

«Μεγάλη νίκη για τα κορίτσια»

Τέλος, να σημειωθεί η προσμονή του κόουτς πριν από την αναμέτρηση με τη Λε Κανέ, για την οποία παρακολούθησε μέσω skype και ενημερωνόταν διαρκώς. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι πριν το πρώτο σερβίς ανέφερε στη σελίδα που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Καλή επιτυχία Πανναξιακέ» και αμέσως μετά το θρίαμβο: «Μεγάλη νίκη για τα κορίτσια της Νάξου! Μπήκαμε στην πρώτη 8άδα του Challenge Cup»!

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...