DARK ROOM

Ποια Αλαμουντίν; Αίαντας Ευόσμου Campaign!

Ποια Αλαμουντίν; Αίαντας Ευόσμου Campaign!

Η καμπάνια για το ημερολόγιο των κορασίδων του Αίαντα Αιόσμου με το θέμα των Καρυάτιδων θα μπορούσε να αποτελέσει την καλύτερη διαφήμιση για το πολύκροτο θέμα της επιστροφής των μαρμάρων.

Οι ομογενείς στο Ντύσσελντορφ και σε άλλες πόλεις της Γερμανίας ήδη ξεκίνησαν καμπάνια ας για το ημερολόγιο ενώ η σελίδα «GREEK CULTURE in Germany» κοινοποίησε τις «παιδικές καρδιές» για να ενημερώσει τον κόσμο.

Η ζήτηση είναι τεράστια και επειδή το θέμα είναι ιδιαίτερο και επίκαιρο αλλά και ο σκοπός ιερός με λίγη καλή θέληση το ημερολόγιο των κορασίδων του Αίαντα Ευόσμου θα μπορούσε να προωθηθεί και πέρα από το χώρο του βόλεϊ!

Εξάλλου, τόσος ντόρος έγινε για την επίσκεψη της Αμάλ Αλαμουντίν στην Αθήνα σχετικά με την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στη χώρα που τα δημιούργησε και δεν μπορούν όλες οι Ενώσεις, οι παράγοντες και οι φορείς του Αθλητισμού και του Πολιτισμού να προωθήσουν μια τόσο πρωτότυπη και εξαιρετική δουλειά;!

Παρακάτω το χαρακτηριστικό απόσπασμα από τη γερμανική σελίδα, γιατί είναι αυτό που λένε ότι οι Έλληνες ομογενείς αισθάνονται δυο φορές Έλληνες!

«CHARITY-KALENDER
Die Mädchen-Volley-Gruppe “Eantas Evosmou Thessaloniki” hat sich fotografieren lassen für diesen Kalender in antik-klassizistischen Posen mit Kostümen des National-Theaters Nord-Griechenlands, um mit dem Erlös des Kalenders, der nur 5€ kostet und umgehend zugesandt werden kann die Unterstützergruppe der herzkranken Kinder “KINDERHERZEN”, deren Eltern finanzielle Unterstützung brauchen, um die GEnesung-Operationen usw finanzieren zu können.
Wer einen möchte, bitte unter der Ankündigung melden und Ti Na organisiert das Weitere.

ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ

Τις Καρυάτιδες έχει ως θέμα το ημερολόγιο που ετοιμάζουν οι κορασίδες βόλεϊ του Αίαντα Ευόσμου Θεσσαλονίκης. Για το σκοπό αυτό εργάστηκαν με ζήλο και ενθουσιασμό 18 υπέροχες αθλήτριες 14-16 ετών. Το ημερολόγιο κοστίζει μόνο 5 €.
Νομίζω ότι είναι ένα πόσο που το αντέχει όλων μας η τσέπη .
Τα έσοδα από τις πωλήσεις (το 100%) θα πάνε στις “Παιδικές Καρδιές”http://www.paidikeskardies.gr/ ένα σύλλογο που βοηθάει παιδάκια με καρδιοπάθειες που οι γονείς τους αδυνατούν να ανταποκριθούν οικονομικά.
Για τις ανάγκες της φωτογράφισης το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος (Κ.Θ.Β.Ε.) παραχώρησε ευγενικά τα κοστούμια από το βεστιάριο του.
Πάρτε μια γεύση από τις φωτογραφίες του.

Ας στηρίξουμε όλοι/ες την προσπάθειά τους, είναι… ζήτημα καρδιάς
Όποιος θέλει να παραγγείλει, ας γράψει δυο λόγια από κάτω και θα ενημερώσουμε για το πως και πού».