Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Πιάτσα: «Καλό αγωνιστικό προφίλ σε όλα τα ματς»

Πιάτσα: «Καλό αγωνιστικό προφίλ σε όλα τα ματς»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο Πιάτσα αμέσως μετά την κλήρωση τόνισε ότι για να φτάσουν στο στόχο τους οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να διατηρήσουν υψηλό αγωνιστικό επίπεδο σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

«Το σημαντικό για εμάς δεν είναι η σειρά των αγώνων αλλά να παρουσιαστούμε με ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο απέναντι σε όλες τις ομάδες. Σε κάθε αγώνα που θα παίζουμε θα πρέπει να βελτιώνουμε το αγωνιστικό μας προφίλ όλο και περισσότερο και στο τέλος τις σεζόν να βρισκόμαστε σε ένα υψηλό επίπεδο το οποίο θα μας επιτρέψει να κάνουμε πραγματικότητα τους στόχους μας», τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού ο Ιταλός τεχνικός.

Στιβαχτής: «Στόχος το πρωτάθλημα»

Ο νεοαποκτηθείς πασαδόρος του Ολυμπιακού Κώστας Στιβαχτής μέσω του επίσημου site του συλλόγου, σχολίασε: «Νομίζω ότι το πρόγραμμα δεν είναι τόσο σημαντικό. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να προετοιμαστούμε κατάλληλα για όλη την διάρκεια της χρονιάς. Μέσα σε μια αγωνιστική σεζόν θα παίξεις με όλους. Αυτό που παίζει ρόλο για εμάς είναι να παρουσιαστούμε δυνατοί σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος και αγώνα με τον αγώνα να δυναμώνουμε όλο και περισσότερο. Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και για να το κάνουμε αυτό πρέπει να μοχθήσουμε αρκετά τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες.

Όσο αφορά την προετοιμασία, όλο αυτό τον καιρό δουλεύουμε πολύ πάνω στην φυσική κατάσταση αλλά και σε κάποια πράγματα μέσα στο γήπεδο, πάνω στα οποία πρέπει να χτίσουμε αργότερα. Νομίζω ότι εγώ και όλοι οι συμπαίκτες μου δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό αυτή την περίοδο».