CHAMPIONS LEAGUE

Πιο ψηλά κι απ’ τα… αστέρια η υγεία στη Φριντρισχάφεν

Πιο ψηλά κι απ’ τα… αστέρια η υγεία στη Φριντρισχάφεν

Λίγες ώρες πριν απο το αποψινό σερβίς του β’ τουρνουά των προκριματικών ομίλων της 4ης φάσης του Champions League ανδρών(9-11/2), η πρωταθλήτρια Γερμανίας, αν και διοργανώτρια του ομίλου, αποχώρησε από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, “χτυπημένη” από τον κορονοϊό.

Μετά τα έξι θετικά κρούσματα που βρέθηκαν στην ομάδα, η διοίκηση της γερμανικής κάτοχου του τίτλου 2006-2006 αναγκάστηκε να απέχει από τη δικεδίκηση της πρόκρισης στο όμιλο που θα παιχθεί μέσα στο ίδιο της το “σπίτι”,  κόντρα στη ρωσική Λοκομοτίβ Νοβοσιμπίρσκ,  την ιταλική Τρεντίνο και την τσεχική  CEZ Καρλοβάρσκο.

Παρά την απουσία της Φρίντριχσχάφεν, που στον αποψινό αγώνα της πρεμιέρας θα αντιμετώπιζε τους Τσέχους, τα υπόλοιπα παιχνίδια θα διεξαχθούν κανονικά στο Zeppelin CAT Halle A1 της γερμανικής πόλης.

Στη συγκινητική ανάρτηση που έκανε ο διευθύνων συμβούλος της ομάδας, Τhilo Spath Vesterholt  στο instagram, είναι εμφανής η ανησυχία για την πανδημία, αλλά και η στεναχώρια για το πρόωρο και άδοξο τέλος της φετινής περιπέτειας της Φριντριχσχάφεν στ’ αστέρια: «Σπάνε οι καρδιές μας! Εξαιτίς όμως της τρέχουσας κατάστασης του κορονοϊού  στην ομάδα, η περιπέτεια στο @cevolleyball Champions League τελείωσε. Όλοι όσοι χτυπήθηκαν από τον ιό, τα πάνε καλά μέχρι τώρα. Όλη η ομάδα είναι απομονωμένη. Μείνε υγιείς! ”