Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Πιπέργιας: «Οι συμπαίκτες μου είναι ήρωες»

Πιπέργιας: «Οι συμπαίκτες μου είναι ήρωες»

«Μερικοί φτάσαμε στο σημείο να μην έχουμε ρεύμα κ βενζίνη για αυτό προχωρήσαμε σε αυτή την απόφαση. Οι συμπαίκτες μου είναι ήρωες.» δήλωσε ο Στέλιος Πιπέργιας για την αποχή που έκανε η ομάδα βόλεϊ του Αρη, στην συνέντευξη που παραχώρησε στον «Libero 107,4» και την εκπομπή «AllAboutARIS On Air».

Ο πασαδόρος των «κίτρινων» αναφέρθηκε στην απόφαση των παικτών να απέχουν από τις προπονήσεις και σχολίασε:« Δεν ήταν κάτι επίσημο. Απλά επειδή συσσωρεύτηκαν τα προβλήματα και φτάσαμε σε σημείο κάποιοι να μην έχουν ρεύμα ή βεζίνη, προχωρήσαμε σε αυτή την απόφαση.

Δεν ήταν βέβαια τόσο αποχή, απλά καθόμασταν στα αποδυτήρια και συζητούσαμε τα προβλήματα της ομάδας.»

Για το διάστημα που οι παίκτες είναι απλήρωτοι: «Υπάρχουν παίκτες στην ομάδα, οι οποίοι έχουν πάρει το 15% των συμβολαίων τους και είμαστε στον Μάρτιο. Ανέκαθεν το βόλεϊ δεν είχε μεγάλα συμβόλαια, αλλά έχουμε φτάσει σε σημείο να βάζουμε περισσότερα απ’ όσα παίρνουμε.

Οφείλω να πω ένα ευχαριστώ σε όλους τους συμπαίκτες μου, γιατί είναι ήρωες. Δεν κάνουν προσπάθεια μόνο αγωνιστικά, αλλά και εξωαγωνιστικά.

Κάναμε ένα σερί νικών και έχουμε φτάσει στο σημείο η ομάδα να είναι με το 1,5 πόδι σωμένη.

Όταν όμως κάνεις δύο προπονήσεις την μία εβδομάδα, δεν μπορείς να χτυπήσεις τον Παναθηναϊκό».

Για την κατάσταση από την αρχή της χρονιάς: «Αυτή την στιγμή μιλάω εκ μέρους όλης της ομάδας. Ολη την χρονιά υπάρχει μία τραγική κατάσταση. Δεχόμασταν κάποιες επισκέψεις στην προπόνηση από τους διοικούντες και παίρναμε μόνο υποσχέσεις.

Πήγαμε τα Χριστούγεννα στις οικογένειες μας και δεν είχαμε δώρα να πάμε. Ακολούθησε μία προσπάθεια κάποιων φίλων του ΑΡΗ και πρέπει να τους ευχαριστήσουμε δημόσια για τα χρήματα που δόθηκαν».

Για την συνάντηση με την διοίκηση:« Είχαμε μία δεύτερη συνάντηση με τους ανθρώπους του ΑΣ. Μας είπαν ότι θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους. Αποφασίσαμε να βοηθήσουμε σταματώντας την αποχή και γενικά ό,τι περνάει από το χέρι μας, για να βοηθήσουμε την ομάδα.

Θα περιμένουμε. Κάνω όμως έκκληση σε κάθε Αρειανό να έρθει στο γήπεδο και να βοηθήσει την ομάδα ή με κάποιον άλλο τρόπο.

Έγινε ό,τι έγινε με την χορηγία και το ποσό αυτό πήγε εκεί που δεν έπρεπε. Υπάρχουν υπαίτιοι στην ομάδα για αυτό και πρέπει να βρεθούν. Είμαστε 12 άτομα που προσπαθούμε μόνοι μας και κάνουμε τον δικό μας αγώνα.

Δεν θέλουμε να εκβιάσουμε κανέναν, αλλά πλέον η επιλογή αυτή είναι μονόδρομος. Μας είπαν οι άνθρωποι του ΑΣ ότι τις επόμενες μέρες θα πάρουμε μία υπεύθυνη απάντηση».