ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

«Πήραν μπρος» οι «μηχανές» των «βυσσινί»

«Πήραν μπρος» οι «μηχανές» των «βυσσινί»

Με στόχο την καθιέρωση στο ανδρικό βόλει η ομάδα της ΑΕΛ ξεκίνησε τις προπονήσεις της, ενόψει της  νέας αγωνιστικής σεζόν για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής ανδρών.

Στην επίτευξη των προσδοκιών της νέας χρονιάς εκτός από το μείγμα των νέων και πιο έμπειρων αθλητών, αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα και ο κόσμος των “βυσσινί” που θα βρεθεί στο πλευρό της ομάδας.

ael 1

«Εύχομαι σε όλους να έχουμε μια Καλή Χρονιά με Υγεία» τόνισε αρχικά ο τεχνικός της ΑΕΛ, Νίκος Καλαθάς και συμπλήρωσε: «Ο  φετινός στόχος είναι να βελτιωθούμε σε σχέση με τη περσινή σεζόν, και  να καθιερωθούμε με σταθερά βήματα στις δυνάμεις του ανδρικού βόλεϊ. Θα  προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί προσφέροντας θέαμα στους  φίλους του αθλήματος και του Σωματείου. Το ρόστερ αποτελείται από ένα  μείγμα έμπειρων αλλά και νεαρών ταλαντούχων αθλητών οι οποίοι θα  πάρουν το χρόνο συμμετοχής τους ώστε να αποτελέσουν το μέλλον της  ομάδας. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και τον καλούμε να μας στηρίξει  όπως κάνει με όλα τα τμήματα της ΑΕΛ».