Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Πήραν φανέλες και…. ξεκινάνε

Πήραν φανέλες και…. ξεκινάνε

Τα νούμερα που θα φορούν στις φανέλες τους για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 επέλεξαν στον ΠΑΟΚ και άπαντες ετοιμάζονται για την επίσημη πρώτη της ομάδα που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στο PAOK Sports Arena.

Η αντίστροφη μέτρηση για τους αθλητές του ΠΑΟΚ και τον Νικολαϊ Ζελιάσκοφ έφθασε καθώς οι «ασπρόμαυροι» την Τρίτη μπαίνουν γήπεδο και αρχίζουν την προετοιμασία τους με στόχο την διατήρηση των φετινών κεκτημένων.

Από την πρώτη θα απουσιάσουν μόνο οι Κουβανοί της ομάδας Χαβιέρ Χιμένες , Ρολάντο Αμπρέου Σεπέντα οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική τους ομάδα και θα ενσωματωθούν αργότερα στην ομάδα.

Αντίθετα κανονικά στην πρώτη της ομάδας θα είναι οι νεαποκτηθέντες Κράσιμιρ Γκεοργκίεφ, Σκοτ Χάρτλει, Θάνος Τερζής και οι παίκτες που παρέμειναν στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ Βασίλης Κουρνέτας, Γιάννης Παντακίδης, Δημήτρης Εφραιμίδης, Βασίλης Καρασαββίδης , Αλέξανδρος Σαμπάνης, Δημήτρης Γκαράς , Δήμος Μακράκης.

Πριν όμως μπούνε στα… δύσκολα οι παίκτες του Νικολαϊ Ζελιάσκοφ διάλεξαν τα νούμερα στις φανέλες τους με αυτούς που ήταν και πέρσι να επιλέγουν τις ίδιες με την ελπίδα και φέτος να είναι το ίδιο γούρικες.

ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

No 1 Χαβιέρ Χιμένες

Νο2 Γιάννης Παντακίδης

Νο3 Δημήτρης Γκαράς

Νο 4 Θανάσης Ντίνας

Νο 5 Θάνος Τερζής

No 6 Βασίλης Κουρνέτας

Νο 7 Αλέξανδρος Σαμπάνης

Νο 8 Ρολάντο Σεπέντα

Νο10 Δήμος Μακράκης

Νο11 Κράσιμιρ Γκεοργκίεφ

Νο12 Σκοτ Χάρτλεϊ

Νο13 Δημήτρης Εφραιμίδης

Νο15 Βασίλης Καρασαββίδης