Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Πήραν γεύση απο Νάξο!

Πήραν γεύση απο Νάξο!

Τάιμ άουτ από την σκληρή προετοιμασία που ξεκίνησε επίσημα σήμερα, πήραν ο Γιώργος Ρούσσης και τα κορίτσια του Πανναξιακού.

panaxiakos estiatorio 2222

Άφησαν για λίγο τις φόρμες προπόνησης, τις μπάλες και τον φιλέ και μαζί  με το προπονητικό team και τους ανθρώπους της διοίκησης απόλαυσαν το δείπνο καλωσορίσματος  που οργάνωσε ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Γιαννάκης.

SEF selfie-7777

Έτσι μια παρέα από πανέμορφα και χαμογελαστά κορίτσια, χωρίς την αρχηγό Σία Τοτσίδου που βρίσκεταιμε την αποστολή της εθνικής ομάδας,  όπως η Κωνσταντίνα Δρακουλιδου, η Ξένια Κακουράτου, η Βίκυ Σεφεριάδου, η Μαρία Γατσή, η Κατερίνα Ζακχαίου, η Βαρβάρα Ξαγοραράκη όπως και το προπονητικό επιτελείο με επικεφαλής τον Γιώργο Ρούση απόλαυσαν τις λιχουδιές της ξακουστής Ναξιώτικης κουζίνας, στην ταβέρνα «Ο Αποστόλης» μέσα σε φιλικό και χαρούμενο κλίμα.

Πιο δίπλα οι παράγοντες του διοικητικού συμβουλίου με επικεφαλής τον “δαιμόνιο” διευθυντή του τμήματος βόλεϊ, Δημήτρη Βιτζηλαίο.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...