ΔΙΕΘΝΗ

«Πειρατής» της Bundesliga ο Κ. Δαλακούρας

«Πειρατής» της Bundesliga ο Κ. Δαλακούρας

Μετά την κατάκτηση του περσινού τίτλου και την άνοδο στα  σαλόνια του γερμανικού βόλεϊ, ο Αλεξανδροπουλίτης άσος ήταν ο πρώτος ξένος που ανανέωσε τη συνεργασία του με την CV Mitteldeutschland, η οποία συνεχίζει την προετοιμασία της για τη σεζόν 2017-2018.

Ο 27χρονος άσος, υπήρξε ως αναντικατάστατος βασικός ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους της επιτυχίας της γερμανικής ομάδας στην Α2 και με την εξαιρετική του απόδοση «υποχρέωσε» τη διοίκηση να τον κρατήσει και φέτος στο «Πειρατικό» της.

logo_mitteldeutschland

“Χαίρομαι που ο Κώστας θα παίξει ένα άλλο χρόνο μαζί μας. Η συνεργασία μαζί του είναι σχεδόν «δώρο». Είναι πολύ πειθαρχημένος, απαιτεί από τον εαυτό του πάντα το καλύτερο και «βγάζει» τις ικανότητές του σε όλα τα παιχνίδια στο τάραφλεξ. Είναι επίσης ένας σπουδαίος νέος άνθρωπος, ο οποίος βρήκε αμέσως τη θέση του στην ομάδα και δεν φοβάται να αναλάβει την ευθύνη », είπε ο team manager Των Γερμανών, Σάντι Πένο, ο υπεύθυνος για την παραμονή του Δαλακούρα στο Bad Dürrenberg.

mitteldeutschland_dalakouras

Ο διεθνής Έλληνας ακραίος, που έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου ένα μήνα προετοιμασία με τη νεοφώτιστη ομάδα της Bundesliga, φέτος στην προσπάθεια παραμονής του θα έχει μεταξύ άλλων ως συμπαίκτες και δύο ακόμη νεοαποκτηθέντες ξένους, απόφοιτους Πανεπιστημίων του Καναδά, τον 24χρονο Νορβηγό διαγώνιο του University of New Brunswick Varsity Reds, Έιβιντ Άντερσεν (1.93μ) και τον 25χρονο Καναδό ακραίο του University of Toronto Varsity Blues, Στέφαν Ρίστιτς (1.94μ).