A2

Πήρε Δημητούλη, κράτησε Μιχαλόπουλο

Πήρε Δημητούλη, κράτησε Μιχαλόπουλο

Τον νεαρό πασαδόρο του Πανελληνίου, Κώστα Δημητούλη απέκτησε η ΑΕΚ, που ανανέωσε και με τον ακραίο Γιώργο Μιχαλόπουλο.

Όπως σας είχαμε προαναγγείλει από το πρωί, η επίστροφή των ανθρώπων της διοίκησης της ΑΕΚ από την Βαρκελώνη δρομολόγησαν κάποιες οριστικές συμφωνίες στην “Ενωση”, ενόψει της ενίσχυσης της ομάδας για την φετινή σεζόν.

mixalopoulos_dimtoulis_alexiou_katsadimas

Στο μυαλό του τεχνικού, Νίκου Μπουτσουρή φαίνεται ότι υπάρχει το… πάντρεμα της εμπειρίας κάποιων παλιών παικτών με τον ενθουσιασμό και το πάθος των νέων αθλητών. Στο πλαίσιο αυτής της φιλοσοφίας λοιπόν, μετά την απόκτηση του Νίκου Μελλέ, ένας ακόμη νεαρός διεθνής της Εφήβων, ο 20χρονος πασαδόρος του Πανελληνίου, Κώστας Δημητούλης (1.95μ) ντύθηκε στα “κιτρινόμαυρα”, υπογράφοντας παρουσία του προεδρου της Ερασιτεχνικής, Αλέξη Αλεξίου και του γενικού Γραμματέα, Γιώργου Κατσαδήμας και του εφόρου, Γιάνη Μιχαλόπουλου το μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας του με την “Ένωση”.

Παράλληλα παίκτης της ΑΕΚ θα παραμείνει και τη νέα σεζόν ένας παλιότερος επίσης παίκτης του Πανελληνίου, ο 21χρονος ακραίος, Γιώργος Μιχαλόπουλος (1.92μ).

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...