Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Πήρε Καλαϊτζάκη, «κοιτάζει» προς ΝCAA

Πήρε Καλαϊτζάκη, «κοιτάζει» προς ΝCAA

Η Ελπίδα Αμπελοκήπων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την κεντρική  Βίκυ Καλαϊτζάκη από την ΑΘΛΕΣΗ Ηρακλείου και εξετάζει πλέον το ενδεχόμενο της απόκτησης Αμερικανίδας πασαδόρου μετά την αποχώρηση της Βίκυ Σεφεριάδου.

Η ενίσχυση λοιπόν για τη νεοφώτιστη ομάδα συνεχίζεται  με την 22χρονη Κρητικοπούλα πρώην μπλοκέρ (1.88μ) του ΖΑΟΝ, Καλαϊτζάκη να ντύνεται στα “πράσινα”, μετά από την ΑΘΛΕΣΗ, την Ολυμπιάδα Πατρών και τους Τράχωνες.

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής της, η 22χρονη αθλήτρια δήλωσε στο aselpis.gr: «Χαίρομαι που θα αγωνιστώ φέτος στην Α1 με την Ελπίδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή και τη διοίκηση για το καλωσόρισμα στην ομάδα και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και να ευχηθώ να έχουμε μια υγιή χρονιά και ένα επιτυχημένο ξεκίνημα στην κατηγορία».

Επόμενος πλέον στόχος της Ελπίδας είναι η απόκτηση ξένης με ομάδα των Αμπελοκήπων, σύμφωνα με πληροφορίες του Volleyplanet, να “βλέπει”  μία 24χρονη Αμερικανίδα πασαδόρο που αγωνίζεται στο Πανεπιστημιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ.