Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Πήρε Κομλένοβιτς, «φλερτάρει» Δραγουμάνου ο Πορφύρας

Πήρε Κομλένοβιτς, «φλερτάρει» Δραγουμάνου ο Πορφύρας

Η Σέρβα διαγώνια της τουρκικής Ισικέντ Σμύρνης αποτελεί την πρώτη φετινή μεταγραφή της νεοφώτιστης ομάδας του Πειραιά, που σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Volleyplanet βρίσκεται σε συζητήσεις και με τη νεαρή άσο των Μακεδόνων Αξιού.

Η νεοφώτιστη ομάδα της Φρεαττύδας, μετά την ονειρεμένη της φετινή πορεία και την πανάξια άνοδο στην Α1 Γυναικών δείχνει αποφασισμένη να παλέψει για την παραμονή της στα σαλόνια. Για αυτό και η πειραϊκή διοίκηση “έκλεισε” την γνώριμη στο ελληνικό κοινό 28χρονη άσο (1.83μ), από την παλιότερη θητεία της σε Πανελλήνιο, Ανατόλια και Ίωνες, Μιργιάνα Κομλένοβιτς.

Η όμορφη Κομλένοβιτς, που λατρεύει την Ελλάδα και για αυτό στο προφίλ της στο Facebook ανέβασε χθες μία φωτό από την τελευταία της παρουσία στα ελληνικά γήπεδα με την φανέλα των Ιώνων, πέρα από τις δυνατότητες της σε επίθεση και μπλοκ που διαθέτει, φέρνει μαζί της ως “προίκα” στην ομάδα του Πειραιά τις πολύτιμες εμπειρίες και εκόνες που αποκόμμισε από την συμμετοχή της σε ξένα πρωταθλήματα με τα χρώματα των  Visegrad, Mitrovica, Nis, Dinamo Pancevo (Σερβία),  Luka Κoper (Σλοβενία),  St Rafael (Γαλλία), Shaffhausen (Ελβετία), Bursa, Seramiksan Spor (Τουρκία), Targu Mures (Ρουμανία) και την κυπριακή ΑΕΚ Λάρνακας.

komlenovic 3jpg

Παράλληλα με την απόκτηση της ξένης άσου όμως υπάρχουν και κινήσεις για την Μαριαλένα Δραγουμάνου. Η 25 χρονη ακραία (1.80μ) έφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο φετινό πρωτάιλημα με τη ομάδα των Κυμίνων και είναι βέβαιο ότι η παρουσία της στον Πορφύρα θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του Βασίλη Πανδή στην επίτευξη των φετινών της στόχων, μετά μάλιστα και την αποχώρηση των Καράκου, Χρήστου από την Φρεαττύδα.

ΦΩΤΟ: Facebook

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...