Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Πήρε Κουπατσιάρη, στηρίζει Χριστοφορίδη ο Φίλιππος Βέροιας

Πήρε Κουπατσιάρη, στηρίζει Χριστοφορίδη ο Φίλιππος Βέροιας

Την απόκτηση του 22χρονου πρώην πασαδόρου της Νίκης Αιγινίου, Φοίβου Κουπατσιάρη ανακοίνωσε ο Φίλιππος Βέροιας, στηρίζοντας παράλληλα την υποψηφιότητα του συνεργάτη του Σωκράτη Τζιουμάκα και υπεύθυνο των Τμημάτων Υποδομών, περιφερειακό ομοσπονδιακό τεχνικό, Τάκη Χριστοφορίδη στις προσεχείς εκλογές του ΣΕΠΠΕ.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας της Βέροιας

Ο πρόεδρος και τα μέλη της διοίκησης του Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη συνεργασίας με τον πρώην αθλητή της ΜΑΣ Νίκης Αιγινίου, Φοίβο Κουπατσιάρη για τη σεζόν 2021-2022 της Volley League.

Ο Φοίβος γεννήθηκε στις 13/2/1999 στο Αιγίνιο και στη Βέροια θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε ομάδα της κορυφαίας επαγγελματικής κατηγορίας. Ο 22χρονος άσος αγωνίζεται ως πασαδόρος και έχει ύψος 1.95μ.

Άρχισε το βόλεϊ στην 5η δημοτικού στις Ακαδημίες της Νίκης Αιγινίου, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε σε όλες τις κατηγορίες, μέχρι και τη σεζόν 2019-2020. Με την ομάδα του Αιγινίου αγωνίστηκε και στην Α2 Ανδρών, ενώ τη σεζόν 2014- 2015 στο Καρπενήσι κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων.
Συμμετείχε στα κλιμάκια της Εθνικής Παμπ;αίδων, Παίδων, Εφήβων, ενώ έφτασε μια ανάσα από το να κληθεί σε αποστολή της «γαλανόλευκης».

Το νέο απόκτημα του Φιλίππου Βεροίας είναι τελειόφοιτος του τμήματος Ζωϊκής Παραγωγής στη Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας (ΣΤΕΓ) του ΤΕΙ Λάρισας, ενώ παρά το νεαρό της ηλικίας του, εδώ και λίγο καιρό έχει ανοίξει τη δική του επιχείρηση.

Δείτε στο video του επίσημου καναλιού του Φίλιππου Βέροιας στο YOUTUBE τις δηλώσεις του για την μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους της Βέροιας αλλά και για το ντεμπούτο της καριέρας τους στην Volleyleague

Καλωσορίζουμε τον Φοίβο στην οικογένεια του Α.Π.Σ Φίλιππου Βέροιας και ενόψει του ντεμπούτου του στη Volley League ευχόμαστε μία νέα επιτυχημένη χρονιά με υγεία και προσήλωση στους στόχους του για διάκριση.

Στήριξη υποψηφιότητας Τάκη Χριστοφορίδη στις εκλογές του ΣΕΠΠΕ

Ο Δημήτρης (Τάκης) Χριστοφορίδης θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαίρισης (ΣΕΠΠΕ), του οποίου είναι μέλος.
Ο πολύπειρος περιφερειακός ομοσπονδιακός προπονητής, β’ τεχνικός του Α.Π.Σ Φίλιππου Βέροιας Volleyball και Υπεύθυνος των αναπτυξιακών τμημάτων του συλλόγου μας είναι έτοιμος να καταθέσει την υποψηφιότητά, όπως ανακοίνωσε μέσω των social media.

Ο 57χρονος Σκυδραίος απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο βόλεϊ, Τάκης Χριστοφορίδης, που στα 44 χρόνια προσφοράς της ενεργούς καριέρας του έχει υπηρετήσει με επιτυχία το ελληνικό βόλεϊ από όλα τα πόστα, έχοντας συνδέσει το όνομα του με πολλές επιτυχίες του επαρχιακού βόλεϊ, ζητά τώρα την υποστήριξη των Ελλήνων προπονητών στις προσεχείς εκλογές και σίγουρα αξίζει την εμπιστοσύνη τους.
«Αγαπητοί φίλοι του βόλεϊ θα είμαι και εγώ υποψήφιος στις εκλογές της 29η Ιουνίου για τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Βόλεϊ Μετά από 44 χρόνια που ασχολούμαι με αυτό το υπέροχο άθλημα ενεργά, θέλω να βάλω το δικό μου λιθαράκι και στο Δ.Σ του ΣΕΠΠΕ. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων… Καλή επιτυχία σε όλους τους συναδέλφους προπονητές» έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook ο καταξιωμένος τεχνικός της ομάδας μας, τον οποίο, ο πρόεδρος, το διοικητικό συμβούλιο και όλα τα μέλη της οικογένειας του ΑΠΣ Φίλιππου Βέροιας, στηρίζουν στην υποψηφιότητά του για το νέο ΔΣ του ΣΕΠΠΕ και του εύχονται κάθε επιτυχία!