Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Με Σκορδίλη, Βεργίδου στην πάσα

Με Σκορδίλη, Βεργίδου στην πάσα

Μετά τις παραμονές (Μουντάκη) και τις επιστροφές (Τσβέτκοβα, Βαβουλή) του A.O.ΘΗΡΑΣ, η πασαδόρος του ΓΣ Χαλανδρίου Άρτεμις Σκορδίλη, είναι το πρώτο φρετινό απόκτημα της ομάδας της Σαντορίνης, που ανακοίνωσε και την ανανέωση συνεργασίας του με την πασαδόρο, Όλγα Βεργίδου.

Για την 33χρονη πασαδόρο, που είχε σημαντική συμβολή στην εντυπωσιακή φετινή πορεία του νεοφώτιστου ΓΣ Χαλανδρίου στην Α2 Γυναικών, η μεταγραφή στον Α.Ο Θήρας είναι πολύ σημαντική, καθώς μετά την τελευταία της περίοδο και τον υποβιβασμό με τους Ιώνες, επιστρέφει ξανά στα σαλόνια του ελληνικού Γυναικείου βόλεϊ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η όμορφη Άρτεμις, εκτός από πρωταθλήτρια με μεγάλη εμπειρία από πολλές ομάδες, έχει εργαστεί και ως δημοσιογράφος σε γνωστό ραδιόφωνο και εφημερίδα του αθλητικού χώρου, ενώ διετέλεσε και… μοντέλο για τις ανάγκες του φετινού ημερολογίου του Γυμναστικού Συλλόγου Χαλανδρίου.

skordili_artemis

Με διαφορά όλιγων λεπτών της απόκτησης της Σκορδίλη, ο Α.Ο Θήρας ανακοίνωσε και την ανανέωση της συνεργασίας του με την Όλγα Βεργίδου, αναγνωρίζοντας έτσι την προσφορά της στην περσινή πορεία της ομάδας και δείχνοντας σαφώς εμπιστοσύνη στο πρόσωπο της όμορφης Θεσσαλονικιάς πασαδόρου.

olga_vergidou

Σύμφωνα πάντως με εκτίμησεις και όσα προκύπτουν από ρεπορτάζ του Volleyplanet, εκτός εξαιρετικού απρόοπτου, κάτοικοι Θήρας μαζί με τις παραπάνω θα είναι και φέτος και οι Οικονομίδου, Αρτακιανού.

Η ανακοίνωση για Σκορδίλη

“O A.O.ΘΗΡΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια ακόμα μεταγραφή για την νέα αγωνιστική περίοδο 2015-2016.Είναι η Άρτεμις Σκορδίλη , έμπειρη  πασαδόρος με πολλές παραστάσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Καλωσορίζουμε  την αθλήτρια  στην οικογένεια του Α.Ο.ΘΗΡΑΣ , της ευχόμαστε να είναι υγιής και να είναι τόσο για κείνη όσο και για τον σύλλογό μας μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες και χαρές”.

Η ανακοίνωση για Βεργίδου

“Ο Α.Ο.ΘΗΡΑΣ ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας του με την Όλγα  Βεργίδου και για  την νέα αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Ευχόμαστε στην νεαρή πασαδόρο μια  επιτυχημένη πορεία τόσο για κείνη όσο και για το σύλλογο και καλή δύναμη στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις”.