Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Πήρε Βέλλιου, ανανέωσε με Αργυροπούλου

Πήρε Βέλλιου, ανανέωσε με Αργυροπούλου

Μπορεί ο Ηρακλής να υποβιβάστηκε στην Α2 Γυναικών, ωστόσο η ακραία Κλαίρη Βέλλιου θα συνεχίσει να αγωνίζεται στα σαλόνια του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ, καθώς μετακομίζει φέτος στην Ηλιούπολη, “κάτοικος” της οποίας παραμένει για άλλη μια χρονιά και η Μαρίνα Αργυροπούλου.

Η όμορφη 21χρονη αρχηγός του “Γηραιού” (1.78μ), έπειτα από σχεδόν μία ντουζίνα χρόνια στα “κυανόλευκα”, εδώ και λίγες ώρες προστέθηκε στο “οπλοστάσιο” της τεχνικού της Ηλιούπολης, Δήμητρας Λυκογιάννης, καθώς η απόκτησή της προσφέρει στην Ελληνίδα τεχνικό μία επιπλέον λύση στα άκρα.

Παράλληλα όμως με το νέο της φετινό απόκτημα η αθηναϊκή ομάδα, ανανέωσε την συνεργασία της για μία ακόμη χρονιά με την 20χρονη ακραία/λίμπερο, Μαρίνα Αργυροπούλου, εκτιμώντας με αυτόν τον τρόπο στο πρόσωπο της Λαρισαίας αθλήτριας την σημαντική προσφορά της στην περσινή επιτυχημένη πορεία της νεοφώτιστης ομάδας στην Α1 Γυναικών.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...