Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Πίστευαν στο διπλό οι Κουκ και Χόι!

Πίστευαν στο διπλό οι Κουκ και Χόι!
Ο ακραίος του ΠΑΟ, Μπράιαν Κουκ και ο κεντρικός, Τζάιρο Χόι πανηγύρισαν το διπλό επί του Ολυμπιακού με 3-1 στου Ρέντη, ενώ σε δηλώσεις τους το αφιέρωσαν στον κόσμο του Παναθηναϊκού, τον οποίο κάλεσαν στην Κυψέλη για το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της κανονικής περιόδου κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (28/3, 19.00).
Ο Αμερικανός ακραίος, Μπράιαν Κουκ, δεν άφησε σέλφι, δεν άφησε στιγμή που να μην πανηγυρίσει τη νίκη επί του αιώνιου αντιπάλου και παρόλο που βρίσκεται λίγους μήνες στην Ελλάδα φάνηκε ότι γνώριζε το πόσο σημαντική υπόθεση ήταν για την ομάδα του, αυτό το αποτέλεσμα. «Πίστευα και πριν από το ματς ότι μπορούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Όλα τα ματς μπορούμε να τα κερδίσουμε, είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Όλοι δώσαμε το 100% μας, Θανάσης (σ.σ Πρωτοψάλτης), Μπέλος, Κώστας όλοι. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και ψύχραιμοι στα κρίσιμα σημεία. Ακόμα και όταν κάναεμ το 1-0σετ δεν εφησυχάσαμε, ανεβάσαμε ρυθμό και παίξαμε ακόμα καλύτερα απέναντι σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο. Έχουμε ψυχολογία. Είμαστε καλά. Έρχεται το παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στην έδρα μας και οι οπαδοί μας –που ξέρω πόσο χαρούμενοι είναι μετά και από αυτή τη νίκη- είναι κάτι περισσότεροι από ευπρόσδεκτοι για να έρθουν και να μας στηρίξουν όπως κάνουν πάντα», ήταν τα λόγια του άσου του Παναθηναϊκού στο paovolleyball.
Χόι: «Θα απολαύσουμε το αποτέλεσμα αλλά όχι για πολύ»
Από την άλλη ο «πράσινος» γίγαντας, Τζάιρο Χόι τόνισε: «Δεν είχαν κερδίσει τα δυο τελευταία ματς (σ.σ Κηφισιά για πρωτάθλημα, ΠΑΟΚ για Κύπελλο). Γνωρίζαμε ότι έχουμε πολλές πιθανότητες να κάνουμε κάτι καλό και διεκδικήσαμε τη νίκη. Πιέσαμε πολύ και παίξαμε καλά σε όλους τους τομείς. Θέλαμε τους βαθμούς για να μείνουνε ζωντανοί αλλά ξέραμε και πόσο σημαντική είναι αυτή η νίκη για το Σύλλογο. Η τετράδα είναι κοντά και μακριά, είναι δύσκολο γιατί δεν εξαρτάται μόνο από εμάς αλλά θα προσπαθήσουμε μέχρι τέλους. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη και είμαι λυπημένος που δεν υπήρχε κόσμος εδώ αλλά θα απολαύσουμε το αποτέλεσμα αλλά όχι για πολύ, γιατί έχουμε δυο πολύ σημαντικά παιχνίδια να κερδίσουμε»!