ΔΙΕΘΝΗ

Πιστεύει και επενδύει στην Ανθή η Κονελιάνο!

Πιστεύει και επενδύει στην Ανθή η Κονελιάνο!

Η διεθνής Ελληνίδα διαγώνιος, Ανθή Βασιλαντωνάκη θα παραμείνει κάτοικος Ιταλίας και την προσεχή σεζόν αφού η Ιμόκο Κονελιάνο θέλοντας να συνεχίσει την περυσινή της επένδυση και πιστεύοντας στις τεράστιες δυνατότητές της θα της δώσει ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Μία ακόμα επιβεβαίωση για το ρόστερ της περιόδου 2015-16 για την Ιμόκο Κονελιάνο, είναι αυτή της Ανθής Βασιλαντωνάκη. Η νεαρή Ελληνίδα που άφησε υποσχέσεις πέρσι μεταξύ των προπονήσεων και των λίγων συμμετοχών, απέδειξε ότι έχει απεριόριστες δυνατότητες.

Η νεαρή αθλήτρια, μόλις έγινε 19 ετών, με εντυπωσιακά φυσικά προσόντα (έχει ύψος 1.95), με δυνατό χέρι στην επίθεση μπορεί να χτυπήσει την μπάλα από μεγάλο ύψος. Πέρσι δούλεψε με το τεχνικό επιτελείο και κέρδισε πολλά στο τεχνικό κομμάτι αλλά για την επόμενη περίοδο το τεχνικό τιμ αποφάσισε να της δώσει μία θέση στο ρόστερ ως διαγώνια για να συνεχίσει την επένδυση στη νεαρή Ελληνίδα, που το καλοκαίρι θα είναι απασχολημένη με τις υποχρεώσεις της στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας της”.