Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ο πιστός «φρουρός της Αχαϊας»

Ο πιστός «φρουρός της Αχαϊας»

Ο Σωτήρη Βλαχοστάθης θα συνεχίσει και φέτος να υπερασπίζεται τον… εναέριο χώρο  της Παναχαϊκής, καθώς ανανέωσε την συνεργασία του για τα επόμενα 2 χρόνια (1+1 χρόνο) με τους “ροσονέρι”.

Μετά λοιπόν τις συμφωνίες με τον έμπειρο Δημήτρη Δημητρακόπουλο και τον πολύτιμο πασαδόρο, Γιάννη Λιβαθηνό, οι κινήσεις της πατρινής ομάδας συνεχίζονται με εντυπωσιακό ρυθμό, αφού ο Γιώργος Λυκούδης κράτησε στό έμψυχο δυναμικό της ομάδας, τον… γίγαντά της!

Ο 30χρονος μπλοκέρ και βασικό στελέχος της Παναχαϊκής, φτάνει τα 205 εκατοστά μπόι, όταν μόλις τρεις από τους συμπαίκτες του, Νίκος Ρουμελιώτης, Μένιος Ρουμελιώτης και Νίκος Μαυραγάνης ξεπερνούσαν στο… τσακ τα δύο μέτρα (2.01μ).

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη συμφωνία ο Βλαχοστάθης που ξεκίνησε να παίζει βόλεϊ στην Παναχαΐκή,  εξέφρασε την αισιοδοξία του ενόψει της νέας σεζόν λέγοντας: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος που θα παραμείνει μέλος της Παναχαικης και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Είχαμε πολύ καλή συνεργασία τα τελευταία χρόνια και ανυπομονώ να αγωνιστώ πάλι στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής.

Το επίπεδο είναι πιο υψηλό σε σχέση με πέρσι και έχουμε δύσκολο έργο ωστόσο με την βοήθεια και των φιλάθλων μας, πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας».