ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

«Πλημμύρισε» νιάτα και χαμόγελα η Κόρινθος (fot)

«Πλημμύρισε» νιάτα και χαμόγελα η Κόρινθος (fot)

Με μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία ολοκληρώθηκε το 8o ΕΤΗΣΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ MINI VOLLEY που διοργανώθηκε από το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ με τη συμμετοχή πέντε Αθλητικών Σωματείων και Δημοτικών Σχολείων της πόλης της Κορίνθου, στο οποίο πραγματοποιήθηκαν 130 αγώνες και αγωνίστηκαν περίπου 260 παιδιά χωρισμένα σε 60 ομάδες.

Το τουρνουά ξεκίνησε το πρωί της Κυριακής (29/5/2016) και ολοκληρώθηκε την ίδια μέρα λίγο μετά το μεσημέρι, αφορούσε παιδιά ηλικίας 7-11 ετών και πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο από κόσμο Κλειστό Γυμναστήριο της Κορίνθου.

korinthos_mini volley

Στο τουρνουά βρέθηκαν εκτός από τις αθλήτριες, τους προπονητές, γονείς και φίλοι της ομάδας που παρακολούθησαν τους αγώνες και τις προσπάθειες των εκατοντάδων αθλητριών, οι οποίες χωρίστηκαν σε ηλικιακές και άλλες κατηγορίες.

Οι αγώνες διεξήχθησαν σε τέσσερα ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα με διαστάσεις που προβλέπονται από τους κανονισμούς για αγώνες Mini Volley, παρουσία ιατρού, οι 3 πρώτες ομάδες όλων των κατηγοριών πήραν μετάλλια, ενώ Διπλώματα για την συμμετοχή τους έλαβαν όλοι οι συμμετέχοντες. Οι λιλιπούτειες αθλήτριες του VOLLEY συμμετέχοντας, αποκόμισαν ιδιαίτερες αθλητικές εμπειρίες.

asp_diplomata

Στο αγωνιστικό τομέα, στην κατηγορία super mini την 1η θέση κατέκτησε ο Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ 1, την 2η θέση η ομάδα Γ.Α.Σ. ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ 1 και την 3η θέση η ομάδα Γ.Α.Σ. ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ 2.

Στην κατηγορία mini την 1η θέση κατέκτησε η ομάδα ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 3 , την 2η θέση η ομάδα Γ.Ε. ΝΑΥΠΛΙΟΥ 9 και την 3η θέση οι η ομάδα ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 13.

ge naypliou

Στην κατηγορία των Δημοτικών σχολείων την 1η θέση κατέκτησε η ομάδα του 6ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ 1 , την 2η θέση η ομάδα του 8ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ 1 και την 3η θέση η ομάδα του 6ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ 2.

Ήταν πραγματικά μια μεγάλη γιορτή για το Μini Vοlley στην πόλη και η χαρά των παιδιών ήταν μεγάλη! Η παρουσία τους στο 8ο ΕΤΗΣΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ του Α.Σ.Π. ΚΟΡΙΝΘΟΣ επιτρέπει στους διοργανωτές να ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον του Σωματείου αλλά και του αθλήματος γενικότερα.

apollon_xylokastroy

Στόχος της διοίκησης του ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ και η βασική ιδέα διεξαγωγής του τουρνουά δεν ήταν μόνο να παίξουν τα παιδιά VOLLEY, αλλά και να μάθουν να λειτουργούν σαν ομάδα, καλλιεργώντας το ομαδικό πνεύμα και τη κοινή προσπάθεια, να μάθουν να σέβονται τον αντίπαλό, τους προπονητές, τους συμπαίκτες, τους κανονισμούς, και γενικότερα να αγαπήσουν τον αθλητισμό.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους γονείς και τα παιδιά που πλημμύρισαν με χαμόγελα το Κλειστό Γυμναστήριο της Κορίνθου!

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδία και στους προπονητές τους! Ευχαριστούμε τις ομάδες Α.Ο. ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ – Γ.Α.Σ. ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ – Γ. Ε. ΝΑΥΠΛΙΟΥ – Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ και τα Δημοτικά Σχολεία της πόλης που συμμετείχαν στο 8ο Τουρνουά του ΑΣΠ καθώς και όλους όσους έδωσαν το παρών τους.

korinthos_mini 3

Ακόμα η Διοίκηση του ΑΣΠ ευχαριστεί όλες τις αθλήτριες που διαιτήτευσαν για αρκετές ώρες (130 αγώνες) προσφέροντας τα μέγιστα, τα μέλη του Σωματείου, τους εθελοντές και τους φίλους της ομάδας που βοήθησαν στη διοργάνωση και την διεξαγωγή του τουρνουά. Το τουρνουά κρίνεται απ’ όλους άκρως πετυχημένο, οι αγώνες διεξήχθησαν σε ένα όμορφο αγωνιστικό κλίμα, και είμαστε σίγουροι πως τα παιδιά το χάρηκαν με την ψυχή τους!

Επίσης η Διοίκηση του ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ευχαριστεί θερμά, την ΝΑΤΟΥΡΑ εμφιαλωτική όπου εμφιαλώνει το Φυσικό Μεταλλικό Νερό υάς , που απέδειξε, ότι στηρίζει τέτοιου είδους προσπάθειες, παρέχοντας τα απαιτούμενα νερά για όλη τη διάρκεια του τουρνουά και το e-shop ELEFTHERIOU BRANDS.gr του καταστήματος κοσμημάτων του Ιωάννη Ελευθερίου στη Κόρινθο για τη χορηγία του ρολογιού για την λαχειοφόρο αγορά.

pamboxaikos_mini

Η τυχερή αθλήτρια του ΑΟ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ που κέρδισε το Γυναικείο ρολόι
από το κατάστημα κοσμημάτων Ελευθερίου.