Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Πληρώνει ή… «την πληρώνει»

Πληρώνει ή… «την πληρώνει»

Αμαρτίες παρελθόντων ετών και…. απορροφήσεων καλείται να πληρώσει η Παναχαϊκή η οποία απειλείται με άμεση αφαίρεση βαθμών για χρέη του ΑΟ Παγκρατίου προς τον Χρίστο Μπέλο.

Ένα… βαρύ γραμμάτιο έστω και με αρκετά χρόνια καθυστέρησης καλείται να πληρώσει σήμερα η διοίκηση της Παναχαϊκής προς τον διαγώνιο Χρίστο Μπέλο, αφού η ΕΕΑ έκανε δεκτή την καταγγελία του αθλητή που ζητά την αφαίρεση βαθμών από το Πατρινό ΤΑΑ λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Ο νυν άσος του Παναθηναϊκού μπορεί να μην φόρεσε ποτέ την φανέλα της Πατρινής ομάδας, ωστόσο η απορρόφηση του τμήματος βόλεϊ του Παγκρατίου από την Παναχαϊκή το 2008 μεταβίβασε παράλληλα και τις οφειλές της Αθηναϊκής ομάδας προς παίκτες.

Ο Χρίστος Μπέλος έστω και μετά από 11 ολόκληρα χρόνια είναι έτοιμος να πληρωθεί τα… δεδουλευμένα του 2004 από την Παναχαϊκή η οποία πρόσφατα είχε πληρώσει για ανάλογη περίπτωση και τον Μιχάλη Κόβατς.

Με σημερινή της απόφαση η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έκανε δεκτό το αίτημα του Μπέλου και κοινοποίησε το τελεσίδικο χρέος του Παγκρατίου άρα και της Παναχαϊκής στον Αθλητικό Δικαστή της ΕΣΑΠ καλώντας τους οι Αχαιούς  να πληρώσουν ή να έρθουν σε άμεσο διακανονισμό με τον διαγώνιο του Παναθηναϊκού προκειμένου να μην υπάρξει αφαίρεση βαθμών στην ομάδα….