BEACH VOLLEY

Πλούσιο θέαμα και μάχες στο Beach Volley Academy

Πλούσιο θέαμα και μάχες στο Beach Volley Academy

Με πολύ κέφι, εντυπωσιακούς αγώνες και με τη συμμετοχή 96 ομάδων, έπεσε η αυλαία των τουρνουά της Beach Volley Academy, για την καλοκαιρινή περίοδο, στις εγκαταστάσεις του Side Out Club το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Ιουλίου.

Το Σάββατο στην κατηγορία του ενός αστεριού (amateur), στους άνδρες νικητές αναδείχθηκαν  οι Ντάλλας-Νικόλαρος, που νίκησαν με 2-0 (15-11 15-9) τους Κωνσταντίνη-Δεστούνη.

Θρίλερ στις γυναίκες

Στις γυναίκες είχαμε το απόλυτο θρίλερ με τις Λάβδα-Γρίσπου, να κερδίζουν στις λεπτομέρειες με 2-0 (18-16 15-12) την ομάδα της γνωστής παρουσιάστριας του Σκάϊ,  Χριστίνας Βραχάλη με συμπαίκτρια την Τσακοπούλου.  Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό με πολλές ανατροπές με τη Λάβδα που πρόσφατα μεταγράφηκε στην Ηλιούπολη να είναι εξαιρετική στο σέρβις και να συνδυάζεται άψογα με την Γρίσπου η οποία ήταν εκπληκτική στο μπλοκ και έλεγξε με άνεση την «εναέρια κυκλοφορία» στο φιλέ.

Η 25 χρονη κεντρική (1μ87) που από τη νέα σεζόν θα είναι μέλος των Αμαζόνων της Νέας Ερυθραίας στην Α2, βοήθησε αποφασιστικά και στην υποδοχή ενώ ήταν αυτή που με ένα σπουδαίο ατομικό κρεσέντο, υπέγραψε τον επίλογο της νίκης της ομάδας της  σε αυτό το απολαυστικό θρίλερ της άμμου.

Τέλος στο μικτό οι Λάβδα-Κωνσταντίνης, ζευγάρωσαν τις νίκες τους επικρατώντας με 2-0 (15-4 15-11) των Σαλαπάτα-Νίτη.
beach volley academy andres-345678

Οι νικητές των δυο αστεριών

Την Κυριακή στην κατηγορία των δύο αστεριών (senior), στους άνδρες οι Λίνο-Παπαδογούλας, νίκησαν με 2-0 (15-7 15-10) τους Πάτση-Τριανταφυλλόπουλο. Στις γυναίκες οι Αρβανίτη-Γλύκα, νίκησαν με 2-0 (15-12 15-9) τις Παπαπαναγιώτου-Σιώρη.

Το τουρνουά ολοκληρώθηκε με τον τελικό του μικτού, όπου οι Πάτσης-Μπιτσοπούλου επικράτησαν των Μαύρου-Χαλεπάκη με 2-0 (15-8 15-9).

beach volley academy allo-345678

Οι νικήτριες ομάδες μοιράστηκαν δώρα από τους χορηγούς της διοργάνωσης (Wison, Terranova, Coffee and Things, Barsol, Oops, Λίμνη Βουλιαγμένης, Κάβα Νέκταρ, Γύρο γύρω όλοι).

Ολόκληρο το διήμερο, όπως και σε όλα τα τουρνουά της BVA, ο ραδιοφωνικός σταθμός Radio Sun με τις μουσικές επιλογές του μετέφερε ζωντάνια και συνόδεψε τις προσπάθειες των αθλητών και των αθλητριών.
Οι διοργανώσεις της BVA θα συνεχιστούν ανανεωμένες το φθινόπωρο με νέα τουρνουά και εκπλήξεις.